Šta je novo?

Олимпијске игре 2024 у 4К резолуцији

Jeste u Iris TV usluzi, na stb uređaju.
Nisam video da ima u ponudi za aplikacije. Mislim na Iris go i Smart.
Zato sam i napisao da nema tu. Da li će da bude, ko to zna.

ima prenos OI u 4K na Eurosport 4K kanalu. HDR je HLG, zvuk je AAC - makar je tako na SBB kablu (D3cam, ne EON Smart aplikacija ili EON box)

komentator priča li priča a Gagina tačka je uveliko počela

Eurosport 4K je tragicno los, ne znam jel do slabog bitrate-a ili nesto drugo ali ovo je daleko od onog sto treba da bude.
Oduvek je užas, ponekad mi se palio HDR i tad je bio super, ali većinu vremena mračan, nikakav. Baš mi ne nedostaje ni najmanje.

Edit: čitam da je sad sve ok. Super.

Da potvrdim da i eon sdmc box pali hgl hdr na mom Fox webos tv-u na ES 4k

Nisam upratio temu pa mi oprostite, pretpata mi je Legacy Standard na Maxu, sada mogu da gledam ceremoniju otvaranja bez dodadnih plaćanja i slično, intereseuje me da li ću moći gledati košarku, Srbiju, i ostale sportove, i u kojem kvalitetu? Ako da, da li će biti kašnjenja u odnosu na TV kanale šta mislite?

intereseuje me da li ću moći gledati košarku, Srbiju, i ostale sportove, i u kojem kvalitetu?
da. pretpostavljam u max kvalitetu unskladu sa nivoom kvaliteta paketa. piše negde na sajtu Max-a, a ima i posebna tema za Max

ima prenos OI u 4K na Eurosport 4K kanalu. HDR je HLG, zvuk je AAC - makar je tako na SBB kablu (D3cam, ne EON Smart aplikacija ili EON box)

komentator priča li priča a Gagina tačka je uveliko počela
Dali su slušaš naše komentatore? Postavi engleski za primarni audio na TV-u pa ćeš imati komentare na engleskom. Ja kad hoću naše komentatore prebacim na Eon app, tamo ne možeš da biraš.

Dali su slušaš naše komentatore? Postavi engleski za primarni audio na TV-u pa ćeš imati komentare na engleskom.
postoji mogućnost na samom kanalu da se promeni jezik. no, za taj Eurosport 4K sinoć nije bilo drugog jezika osim srpskog

Ko je omogućio da basket danas gledam bez komentara sve mu cvetalo…Uživao sam.

Drugar kaže da je Denda Inglsa danas prekrstio u Dzo Ingliš….oplako sam😂😂😂

na Eurosport 4K je trenutno isti prenos kao na Eurosport 2. slika na 4 K je tamnija u odnosu na 2, kao da je na kameru stavljen filter poput folije za automobilska stakla. takođe, na 4K kasni u odnosu na 2

Na HRT 2 UHD ide snimak naše utakmice međutim slika nije istog kvaliteta kao kad prenose uživo...

DVB-T kod komšija ili piratske IPTV liste.

ТВ (канал) Вероватно Има Евентуално Такође - HRT2 UHD у HLG режиму... Одлична је слика, мишљења сам да је и боља у односу на јуроспорт који се исто емитује у HLG режиму у ЕОН-у. Нисам додуше пуно гледао - било је једрење на HRT2 UHD у том тренутку.
Иначе, колико сам испратио и француски државни канал 2 исто има у 4К. Радио је још од Ролан Гароса. Прегледаћу после где још има преноса у 4К.

Mislim da u Evropi samo Španci, Francuzi i Hrvati imaju OI u 4K na javnim servisima.
Kina i Japan imaju 8K.

Француски Franced 2 UHD и Franced 3 UHD емитују У HDR режиму слике, хрватски HRT2 UHD у HLG режиму и јуроспорт 4К такође у HLG режиму. И то је све што сам нашао од 4К што се тиче ОИ.

ИЗМЕНА: Ту је и аустралијски STAN sport пакет - неки од канала раде у 4К, неки су "само" 1080р.

da li je do mog 📺 (D3cam modul) ili Eurosport 2 kasni u odnosu na RTS 1? na Eurosport 4K prenos drumskog 🚲

Mnogo smara što kad RTS prenosi nešto, Eurosport ne prenosi, tako da smo osuđeni na RTS komentatore i kvalitet slike za sve značajnije događaje koje igraju naši.

Sreća pa imam max, mada ni tamo nije 4k..

Не знам како је код других али мени када гледам олимпијаду на Максу слика буде ужасна, као да је 720p а не 4к.

… slika odlična - FullHD, ali odličan bitrate… AppleTV…

Pa i nije 4k, 1080p je valjda
Можда ја грешим али пренос олимпјских игара иде у 4к а ја на Максу имам најјачи пакет. Опет та слика коју ја имам је далеко и од 1080p, филмове када гледам на Максу слика је каква би и требала да буде.

Ako ne gresim 4k ide samo ako u meniju sport izaberes es1 ili es2 kanal. Ovako kad kliknes na neki prenos ide u hd.

Nije,na tim obicnim kanalima nema nas audio. Na ova dva ima i tv pali hdr. Postoji razlika u logoima.

naš audio se pojavljuje ako se materijal prenosi i na TV kanalima Eurosport 1 i 2. bilo je reči o tome u tema za Max

Nazad
Vrh Dno