Oduvek je užas, ponekad mi se palio HDR i tad je bio super, ali većinu vremena mračan, nikakav. Baš mi ne nedostaje ni najmanje.Eurosport 4K je tragicno los, ne znam jel do slabog bitrate-a ili nesto drugo ali ovo je daleko od onog sto treba da bude.
Naravno da hoće biti kašnjenja.Ako da, da li će biti kašnjenja u odnosu na TV kanale šta mislite?
da. pretpostavljam u max kvalitetu unskladu sa nivoom kvaliteta paketa. piše negde na sajtu Max-a, a ima i posebna tema za Maxintereseuje me da li ću moći gledati košarku, Srbiju, i ostale sportove, i u kojem kvalitetu?
Dali su slušaš naše komentatore? Postavi engleski za primarni audio na TV-u pa ćeš imati komentare na engleskom. Ja kad hoću naše komentatore prebacim na Eon app, tamo ne možeš da biraš.ima prenos OI u 4K na Eurosport 4K kanalu. HDR je HLG, zvuk je AAC - makar je tako na SBB kablu (D3cam, ne EON Smart aplikacija ili EON box)
komentator priča li priča a Gagina tačka je uveliko počela
postoji mogućnost na samom kanalu da se promeni jezik. no, za taj Eurosport 4K sinoć nije bilo drugog jezika osim srpskogDali su slušaš naše komentatore? Postavi engleski za primarni audio na TV-u pa ćeš imati komentare na engleskom.
Можда ја грешим али пренос олимпјских игара иде у 4к а ја на Максу имам најјачи пакет. Опет та слика коју ја имам је далеко и од 1080p, филмове када гледам на Максу слика је каква би и требала да буде.Pa i nije 4k, 1080p je valjda
Ako ne gresim 4k ide samo ako u meniju sport izaberes es1 ili es2 kanal. Ovako kad kliknes na neki prenos ide u hd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari