Šta je novo?

Напајање и кућиште?!

NikolaT

Slavan
Učlanjen(a)
14.10.2006
Poena
319
Напајање и кућиште?!

Одлучио сам да узмем
Ga-P31 DS3L, можда P35 50Е
Pentium 2180 50Е
1Гб рама, највјероватније TakeMS (једино ако неко има препоруку за неку бољу али сличне цијене) 15Е
HD 250GB (WD, Seagate) 45Е
9600GSO или 3850 90-100Е

Али сам у дилеми које јефтино кућиште да узмем, а можда и напајање.

Тренутно имам Xilence 450W али се питам колико бих добио да узмем неко LC Power 500W или сл.

Такође ми треба и неко јефтино кућиште али са добром вентилацијом и солидним лимом (обавезно 12цм кулери). Дајем другу моје садашње које ме одлично служило Panda Hardware (фантастичан квалитет за 25е) и питам се да ли да узмем неко слично, или можда Frontier Shinobi, Codegen Briza или нека препорука. Највише до 35-40Е.

Јел има ико искуства са новим Frontier кућиштима и њиховим квалитетом?! Ја сам имао једно старо и јадније кућиште нисам видио у животу (добио га за рођендан). Рачунам да им је сада лим мало дебљи и да не пуцкета и не вибрира?! Јел зна ико?!

Poslednja izmena:
kad vec dajes 45e za kuciste otvori se za chif ch05 jos 10 a napajanje bi trebalo da tera to bez problema

CHIEFTEC CH-01B-B-SL 112KM ili 58eura. Moze se nabaviti u Bijeljini.
CHIEFTEC DG-01B-D-U 85-100KM

Poslednja izmena:
u cenovnoj klasi do 50ak eura, dobar izbor su i cooler master kucista, konkretno mislim na centurion 534 ili elite 33x seriju.

Poslednja izmena:
Ма гледао сам Frontier, мало испипавао и схватио да од тога горег нема (конкретно Shinobi). Ионако сам одлучио да не дајем више од 30Е за кућиште+напајање. Можда постоје верзије са бољим лимом, али ово које сам ја гледао је јад и биједа. Уосталом нашао сам неколико солидних за 30Е, све са напајањем (дугујем другу), неко Ntracom, Briza је екстра али ми смета што има само 8 цм кулере, и неке Panda Hardware који су сасвим солидни. Занимљиво да ово кућиште које и даље имам, а које сам продао, има убједљиво најбољу завршну обраду али га нажалост нема нигдје:(

Уосталом, за неких 35Е сам нашао одлично Sharkooon кућиште које ме одушевило али је проблем што је без напајања, а ја покушавам да уштедим сваки евро. Ипак није лако саставити гејмерску конфигурацију за 250-260Е.

Poslednja izmena:
Nisu ti prodavci HW VIP :) Ne mozhe i jare i pare:) hehe :p
Pazi ...cene su tu negde...koliko para toliko kvaliteta....

Nisu ti prodavci HW VIP :) Ne mozhe i jare i pare:) hehe :p
Pazi ...cene su tu negde...koliko para toliko kvaliteta....

Ако се човјек потруди некада може да добије и јаре и паре.;) Е како ми је жао кућишта које сам користио ево већ 1.5 годину, ем 25Е, ем одличан квалитет, ем провидна страница, а вала било је и мјеста за кулере. *** највјероватније купујем неко Ntracom или Бризу.

Poslednja izmena:
gde ima to i i za koje pare?

Vrh Dno