Šta je novo?

Молба

ceftriaxone

Slavan
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poena
445
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen Threadripper 3970X & Noctua NH-U14S
Matična ploča
ASRock TRX40 Creator
RAM
256 GB DDR4-RAM, 2666 MHz, 8 x 32 GB
GPU
NVIDIA Quadro P2200, 5 GB GDDR5
Storage
2 TB Corsair M.2 SSD
PSU
850 Watt Seasonic / BeQuiet Netzteil, Gold
Kućište
Corsair 750D
Monitor
3x24''
Laptop
MBP 14
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
S23u
Pametni uređaji
Polar Vantage v2
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Размишљао сам да ово поставим само као поруку у некој од тема, али сам закључио да ће овако бити (надам се) ефикасније.

Богу хвала тржиште мобилних телефона се развија сваким даном све више, па је самим тим и избор телефона све већи.

Приликом куповине новог телефона многи имају дилеме или трилеме, како одабрати праву ствар.

Једна од незаобилазних ставки је и ДУЖИНА трајања батерије после пуњења (надам се да сам био довољно јасан).
Врло често имамо случај да се неко појави и каже: ,,Мени батерија држи 3 дана!", а осталим корисницима истог уређаја (нпр. Sgs2), батерија једва издржи од јутра до мрака.
Овим постом бих волео, ако је могуће, да уведемо неки критеријум који ће бити ваљан показатељ дужине трајања батерије. Јер, признаћете, ако неком батерија држи 8 сати, а неком 36, врло је вероватно да се њихове употребе телефона у многоме разликују.

Стога бих волео да замолим остале форумаше да као универзални показатељ (ако неко има бољи израз, променићемо) дужине трајања батерије користимо ONSCREEN TIME.

Они искуснији разумеју зашто баш то.
Лично сматрам да је тај параметар најпоузданији јер је у том стању телефон најпродуктивнији, а самим тим и много већи потрошач.

Ето толико од мене. Надам се да сте схватики поенту мог поста.
На модераторима је одлука да ли ће тему (молбу/предлог), сходно својим проценама, задржати или обрисати. Сви остали (и модератори) су више него добродошли да овај предлог учине још бољим потенцијалним сугестијама.

Захваљујем!

Poslednja izmena:
Podrzavam.

Poslednja izmena od urednika:
Dobra tema i ideja.
U pravu si za S2,dok sam ga imao duze vreme,prosecno mi je baterija trajala od jutra do mraka,znaci od 12-15 sati normalne upotrebe,uz dosta neta.

^ @veljkoka: da li mogu da te zamolim da suzbiješ potrebu da uvek odgovaraš citirajući prethodnu poruku? Sasvim sam siguran da i ti uviđaš da je to nepotrebno, zamarajuće, ometajuće, nonsens, iritirajuće,... a verujem i da je protiv pravila foruma (mrzi me da tražim). Čak i da nije protiv pravila foruma, kosi se sa pravilima logike.

Kakve to ima veze sa ovom temom? Ako imas nesto da mi kazes, posalji pp, mislim i da je to logicno, posto vidim da volis da razmisljas logicno. Citiram kada dajem odgovor na neko pitanje, ili kada nekom postavljam pitanje, cisto da covek zna kome je postavljeno. Svi to rade, neznam zasto si se uhvatila za mene. Koliko se secam nijedan tvoj post nisam citirao???

Poslednja izmena od urednika:
Bez ljutnje, i ja sam to radio dok mi nije objašnjeno. Ne citira se (prvi) prethodni post nego samo raniji.

Slažem se.

Стога бих волео да замолим остале форумаше да као универзални показатељ (ако неко има бољи израз, променићемо) дужине трајања батерије користимо ONSCREEN TIME.
Ovako detaljnije još i bolje za mene, jer se vidi da telefon nije dopunjavan:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?279454-Samsung-Galaxy-S3&p=3088609&viewfull=1#post3088609

@milkobgd
Nisam to znao, hvala ti na obavestenju, malo me je isterala iz takta ova "ducka", ima malo dug jezik :).

Poslednja izmena:
Vrh Dno