Šta je novo?

Periferni uređaji Механичка тастатура

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

гнд

Cenjen
Učlanjen(a)
25.03.2016
Poena
135
Поздрав,
кренуо сам у склапање кућног рачунара, и док чекам неке понуде узимам периферије, монитор је ту, па сам сад решио да купим механичку тастатуру, и миш. Хтео бих да то све изгледа чисто, али нисам до сад имао среће са бежичним стварима. Прво хтедох ово да узмем:

Волео бих такав неки дизајн, али никако за неке мање паре да нађем механичку нормалног изгледа. Мора имати и нумерички део, а миш што већи, користиће се за цртање, фотошоп, слабо баш за гејминг. Налетео сам на ово, може ми се допремити:

Имате неки предлог, искрено не знам ништа о механичким тастатурама, да ли могу за 50, 60 евра купити и тастатуру и миш иоле квалитетнији?

Uh...onda će ti trebati dobar miš, sa kvalitetnim senzorom, ne ovakvi kompleti...
Znam da dosta toga može da se odradi preko komandne linije i da nije u pitanju freehand grafički dizajn, ali ipak...

Не, архитектонски софтвери, од аутокеда до 3дмакса.
Не бих улагао много јер свакако на послу имам све што ми треба, ово је више за викенд тезге, или за неке дораде. А опет не бих улазио у неке крш механичке тастатуре и јефтине гејмерске мишеве, у шта се слабо разумем искрено.

Logitech G102/203 je jeftin i odličan miš ili Cooler Master MM520...samo ne znam da li imaju bežične verzije. Logitech ima, mislim, ali ne znam po kojoj ceni...

Sad nađoh, G305 ali košta 6000+...derp.

Inače, krš mehaničke tastature je sve što možeš da dobiješ za manje od 70e...

Logitech G102/203 je jeftin i odličan miš ili Cooler Master MM520...samo ne znam da li imaju bežične verzije. Logitech ima, mislim, ali ne znam po kojoj ceni...

Sad nađoh, G305 ali košta 6000+...derp.

Inače, krš mehaničke tastature je sve što možeš da dobiješ za manje od 70e...
Добре су цене ових мишева, пошто гледам и у Словенији, могло би ми стићи за пар дана.

Nazad
Vrh Dno