Šta je novo?

Мацола - Камара и ФАП

RingeRaja

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
18.03.2005
Poena
1,185
Konačno da neko izbaci neko ljudsko eksterno rešenje na ovim prostorima:)
Od skoro u Apple Premium Reseller prodavnici МАЦОЛА, kod Andrićevog Venca mogu se kupiti prosumer eksterna rešenja za klasu bolja od svega što je moglo da se kupi do sada.

МАЦОЛА ФАП

macola_fap.jpg

macola_fap2.jpg

МАЦОЛА КАМАРА

macola_kamara.jpg

macola_kamara3.jpg

macola_kamara2.jpg

Osim što oba storage-a imaju za diskove najizdržljivije enterprise serije, takođe je kao čipset koji je ugrađen izabran Oxford čipset, najkvalitetniji trenutno, koji se ugrađuje samo u najbolje uređaje. Garancija na oba storage-a je 5 godina.

Po meni dva fenomenalna uređaja, sa opcijama koje do sada na ovim prostorima nisu viđene u ovoj klasi uređaja.
Bravo Peđa.

I uredjaja, a vala i radnje :D:D:D

Kad sam video naziv teme, ne pitajte šta sam pomislio... :d

Neko razbucao kamion macolom i bacio na kamaru? :d

Sva sreca upoznat sam s radnjom pa sam dosao samo da gvirnem da vidim kakvi su to novi uredjaji, kad budem sedeo s nekim pametnim ljudima da ne ispadnem glup :p

poceo sam jutros kada sam video topic da kucam nesto na temu Macola, FAPova i Kamara; al' da ne pravim offtopic i otkazem slanje :D a cim sam video naziv na cirilici, pomislio sam na neke Ruse spamere i kojekakve bolesne klipove :)

sada vidim da nisam jedini koji ima slicne asocijacije... ;)

Zašto promeniste МАЦОЛА????
Pa u tome je štos, originalno se ovako piše + ovo je naš proizvod, od čoveka koji već duže vremena ima jedinstveno rešenje za profi storage.
Dao je milanbb link pa pročitajte (ko ne zna), samo ću reći da je Pop sa МАЦОЛОМ ostavio u prašini i Apple.
http://www.macola.rs/

Ovi ljudi otkinushe. Ovo treba da bude glavna vest na svim domacim IT portalima i onima koji imaju veze sa pojmom IT-a.

Ogroman respect sta su uspeli da urade. Kada se vidi odnos cena/performanse...pa umesto da je barem skuplji od konkurencije, on je namerno duplo jeftiniji.

Bez teksta sam. Svaka chast !

Samo da dodam, vidim da i Oki misli da je MACOLA novost. Macola je napravljena pre solidan broj godina, ali za nju znaju uglavnom oni kojima je potrebna, posebno za "pravu", od celih 16 TB i infiniband interfejzom, koja briše sve redom.
FAP i KAMARA su samo najnoviji izdanci Macola familije.

Pa mislim naravno prolazio sam tuda xy puta, to je preko puta Turske ambasade i znam ja za to, ali u ovom momentu ipak mislim da je vishe nego vredno spomena za rezultat truda, koji je kako i sam kazhesh vishegodisnji. Nisam se nikada oglashavao u Apple vodama, jer imam mishljenje koje bi "bolo oko" ali ovakvu stvar treba podrzhati shto se kazhe svim snagama !

Ovo je nasha pozitivna slika koja mora da se poshalje u svet svim mogucjim nachinima.

Znaci nema bolje, odusevio sam se jos pre kada sam video naziv Мацола i to cirilicom, jos ovo ФАП i КАМАРА, totalni vrh! :)
Bukvalno to :D:D:D
Sreca pa sam davno jos pio sok u kaficu koji se nalazi tacno preko puta radnje, pa znam o cemu se radi, te ne pomislih na cekic i kamione... :p

P.S. Obavezno da se vrati naziv thread-a kako je i bio - cirilicom!
U tome i jeste fora... ;)

Ja sam pomislio da neko nema rešenje za popravak HD-a pa macolom rešava TRAJNO uništenje podataka.

Inače BIG RESCPECT za ovako nešto, da imam para posedovao bih jedan, ne zato jer mi treba, nego zato jer je to,.... pa recimo kao nekad davno Bang and Olafsen, dizajn, robusnost, originalnost, BRAND ukratko!!!! Da mi stoji na radnom stolu da plaši klijente i poslovne saradnike,....

E, bravo za onog ko je vratio ćirilicu:)
Da ne bude da izigravam nekog velikosrpskog patriotu, nije to, jednostavno, tako se piše i naziv brand-a, od starta, pa je red i ovde.

A da li znate zašto Мацола ФАП?

Pa, kad može LaCie Porsche ...

B)))))))

A sa njihovog sajta:
"2002 postali smo Prvaci sveta u košarci (pobedili Amerikance u Americi, Booo-di-rogaaaaaaaaa : -)"
"2006 godine dobri stari Avid je kupio Medea korporaciju (u Medei su shvatili da dolazi vreme Macola I povukli se: -) Avid još ne zna)"

Citao sam o njima jos pre 3-4 godine. Ljudi su genijalci, potpuni.

Nazad
Vrh Dno