Šta je novo?

Мали огласи и P67 плоче

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
320
Има ли смисла направити једно упозорење као закачену тему на продају P67 плоча у малим огласима?
Мислим да би потенцијалним купцима који нусу упознати са P67 фијаском спасло гомилу живаца у будућности.

Pa zasto onda pobogu dolaze na ovaj forum?! Samo zbog oglasa ? :-/

sto ? pa svi ce moci da zamene ploce ... ne vidim problem u tome :)

Uparvo tako...ploce ce biti zamenjene i nema potrebe za kukanjem.Dobro,uvek imas one koji odmah to nazivaju poluproizvod ali to samo da bi rekli nesto,mi ostali cemo da cekamo da dodje nove revizija pa da zamenimo :)

Viđao sam oglase nova ili skoro nova ploča sa "radnom garancijom" koje su verovatno stigle nekim drugim kanalima i pitanje da li će moći da se izvrši zamena. Verovatno je na to mislio.

Viđao sam oglase nova ili skoro nova ploča sa "radnom garancijom" koje su verovatno stigle nekim drugim kanalima i pitanje da li će moći da se izvrši zamena. Verovatno je na to mislio.
Између осталог и на то сам мислио.

Poslednja izmena:
Necemo preterivati, toliko hardvera ima gresku, ne bi bilo dovoljne tri strane upozorenja.
Oglasi se moderisu, ali razmisljati da li je neko svesno nekome zeli da proda poluispravnu ili neispravnu stvar nije nesto cime se Benchmark bavi i za sta je odgovoran.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno