Šta je novo?

Лаптоп до 120к

Učlanjen(a)
19.07.2020
Poena
585
Moja oprema  
Laptop
Asus zephyrus g14
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra
Pametni uređaji
Huawei GT3 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Старијем колеги потребан лаптоп до 120к за лакши рад, филмове, серије, јутјуб, евентуално би га проследио ћерки која постаје студент догодине, једини захтев да има минимум 16gb RAM и 512SSD, 15" екран, у оптицају само домаће радње и ново са гаранцијом
Лако бих за себе али већ за друге је фрка, неће се користити за игрице, ја бих предност дао моделима са Oled екраном па су ми ови запали за око
Лично користим Рајзен 9 већ неко време и батерију држи одлично па бих рекао да је можда боља опција за неки тиши и не захтевнији рад, или је боље Intel?
Хвала на помоћи и било каквим сугестијама унапред

Искрено, да узимам себи ово би и мени био први избор, уз ову конфигурацију и Олед екран одличан пакет, него доста људи хвале и Lenovo TB па реко и њих да споменем..

Ovaj drugi mogu da pohvalim, imamo ga mi i za sada je opravdao svaki dinar. Ekran je savršenstvo, sam laptop nije štucnuo nijednom do sada ni u kom slučaju, baterija fenomenalna, boje vanserijske posle ovoga nema nazad sa OLED-a. Samo vidim da je greška u link preview stoji i5 desete generacije a lap ima 11th gen Intel 11300h, dole u specifikacijama je lepo navedeno ali ovo što se vidi u postu dok neko ne klikne je neispravno.
Ne znam kakav je Ryzen 5800H jer nam ne paše Ryzen pa nismo razmatrali ali ovaj sa Intelom je verovatno best buy za te pare, ko neće Mek.

@Note10 једина мада по мом мишљењу израда и она несрећна лајсна на поклопцу која даје неки прилично одвратан изглед😀
Али пошто ће лаптоп изгледа бити поклон за таста који ускоро иде у пензију, избор је свео на HP ProBook G8, тренутно је на акцији у једној радњи за 106 к па му и цена одговара, а дискретна графика му не треба, можда и није лош избор с'обзиром на алуминијумски кућиште, а особа која добија уређај ће то доста носити и арчити свуда...
Хвала свима на предлозима, на крају сви превагну на своју страну😂

Ako moze da zivi sa 14", ja bih preporucio ovaj Lenovo Idepad 5 pro
Uzeo sam ga pre oko mesec dana za slicnu light upotrebu, definitivno zadovoljio moje potrebe. Ekran odlican, 90hz, aluminijumsko kuciste, baterija drzi fino, jedino je zvuk mozda malo losiji posto su zvucnici sa donje strane

@Django92 нагласио је да хоће само 15",мада сам му препоручио ово од ленова
И овај ProBook који је на акцији па је прилично испод цене и делује скроз добро за употребу особе која ће ускоро у пензију, претпостављам да је будући лаптоп и поклон...
У сваком случају тежак човек, ко зна шта ће на крају узети😂, јавићу кад и ако ме обавести о куповини

Nazad
Vrh Dno