Šta je novo?

Коју графичку могу да купим за...

Worf

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2004
Poena
619
У питању је рачунар OptiPlex 740. Има само два слота и оба су PCI. Још су и некако ужи, тј. краћа је она рупа позади где треба да вире конектори. Предложите ми неке графичке картице које могу ту да се накаче. Прикачићу у прилогу инфо о конфигурацији, а укратко ради се о AMD Athlon64 dual core 4400+ на 2300MHz, 3GB меморије.

Prilozi

• hardinfo_report.txt
    22.7 KB · Pregleda: 41
Nikakvu graficku karticu tu ne mozes da ubacis. To je pretpostavljam ono low profile kuciste, tj 'usko'. Trebalo bi da ta masina ima I jedan Pci-e slot za graficke karte, ali one su toliko retke I toliko skupe da ti se ne isplati da tu ista petljas.

Low profile графичке картице нису толико ни ретке ни скупе :) постоји чак и 750Ti у low profile верзији, додуше њој би ово маторо атлонче било итекако уско грло :d углавном долазе и са нормалним и са low profile bracket-ом (лимчићем) па се по потреби могу монтирати у било које кућиште :)

attachment.php

Но чисто због тога колико цела конфигурација вреди и колико је стара ја бих у овом случају тражио нешто половно јер већина нових графичких вреди колико остатак конфигурације :D

Значи нешто овог типа
http://www.kupujemprodajem.com/Visiontek-Radeon-HD4650-1GB-128Bita-low-38746587-oglas.htm#photoBig

Наравно све ово смисла само ако се не очекује играње најновивих игара :) значи са оваквом графичком, а процесор тешко да може да испрати нешто јаче, могу AAA наслови типа до 2010-11 :)

Poslednja izmena:
Хвала ;) Ионако играм игрице које могу да купим за 5€ на Steam. То у сваком случају нису најновије :) Овако нешто ће ми послужити :)

Nazad
Vrh Dno