Šta je novo?

Који јефтини беѕични рутер са USB-ом?

Boza_S6

Cenjen
Učlanjen(a)
16.12.2011
Poena
180
Имам неки 3.5" хард диск који ми хвата прашину, ни чему не служи.
Хоћу да га искористим за шеровање фајлова и скидање торента.

Па ми треба неки јефтини рутер који притом има торент клијент (претпостављам да тако нешто постоји, надам се да нисам лупио :smack: ), да би складиштио торенте на хард диску и онда им приступао са више уређаја.

Који би сте ми препоручили?

Имам неки 3.5" хард диск који ми хвата прашину, ни чему не служи.
Хоћу да га искористим за шеровање фајлова и скидање торента.

Па ми треба неки јефтини рутер који притом има торент клијент (претпостављам да тако нешто постоји, надам се да нисам лупио :smack: ), да би складиштио торенте на хард диску и онда им приступао са више уређаја.

Који би сте ми препоручили?

Imas gomilu rutera koji podrzavaju dd ili open wrt i na njih je moguce instalirati torrent klijent, samba itd.... Samo je stvar kako sad povezati taj hdd. Jedino da kupis reck na USB pa na ruter ga povezes USB-om.

Moja preporuka je TP-LINK 1043ND.

Poslednja izmena:
Хвала свима. Значи оно што је важно да гледам код рутера поред УСБ-а је да за њега постоје други РОМови за флешовање? Погледаћу тај Тп-Линк. Хвала.

Колико сам разумео НАС је цео рачунар прилагођен чувању и дељењу фајлова. Мени треба нешто мало, да не заузима простор а да ради посао, тако да ми је рутер много погоднији.

Имам још једно питање за искусније. Кад будем поставио ту мрежу, како приступам том хард диску? Јел могуће на систему направити неки фолдер преко којег ћу да приступам на хард диск директно, као да је хардверски закачен за рачунар?

И да ли ће моћи преко неког протокола да се приступа са удаљене локације?
Хвала унапред

Vrh Dno