Šta je novo?

Звучници MS Industrial?

NikolaT

Slavan
Učlanjen(a)
14.10.2006
Poena
319
Да ли неко зан ишта о звучницима ове фирме пошто су изузетно јефтини, а не чине се лоше према квалитету израде. Немојте да ми спомињете да је кинез и слично, јер сам се 100 пута увјерио да то нема везе, само ме занима какав је квалитет звука и то из личног искуства.

Koji te model interesuje. Iz mog dosadasnjeg iskustva, MSInd. zvucnici su dobri jedino za minesweeper.
Zasto bi kupovao MS kada imas npr. Blueberry koji su izuzetno jeftini a kidaju i to sa dobrim kvalitetom zvuka.

Stvarno sta ce ti to *ranje? Bolje NEO/MICROLAB/Blueberry .....ta neka varijanta, ako vec nemas kesha za nesto bolje.

Poslednja izmena:
Cuo sam stvarno puno modela MSInd zvucnika i nisu za preporuku.

takodje...ono shto sam chuo od msind je mrak loshe...chuo sam microlab i prilichno su prijatni za slushanje, za neku prilichno malu cifru :)

Koliko god su im napajanja dobra za taj segment, toliko su im zvučna rešenja sux. Samo jedan njihov 2.1 sistem mi je delovao prostojno za te pare, ali se sad ne mogu setiti koja mu je oznaka (plavo-siva kombinacija)

Да ли неко зан ишта о звучницима ове фирме пошто су изузетно јефтини, а не чине се лоше према квалитету израде. Немојте да ми спомињете да је кинез и слично, јер сам се 100 пута увјерио да то нема везе, само ме занима какав је квалитет звука и то из личног искуства.

Ocigledno da se nisi dovoljno dobro uverio :) MS Industrial je proizvodjac od kojeg treba bezati. To je firma koja proizvodi trash opremu, ne mozes ocekivati od takvih ne znam kakav kvalitet. Doduse, sve zavisi koliko si spreman da ulozis, jer za vec 50tak EUR mozes da kupis ATP3.

microlab je firma ruskog porekla i mogu vam reci da kada sam video ovo ja sam se odusevio. ako nekada budem kupovao 5.1 sistem za racunar kupicu nesto od njih. drvena kutija obecava kvalitet zvuka.

17770bc3.jpg

17769gc6.jpg

17768fd9.jpg

Upravo tako.
Mislim da je mnogo bolji izbor kupiti Microlab TMN-1 nego li Altec Lansing ATP-3. I jeftiniji, i bolji.

Џаба, ја могу само купити оно што се налази у Бијељини, а избор је мали. Тај Microlab нема шансе да нађем.

Zasto bi kupovao MS kada imas npr. Blueberry koji su izuzetno jeftini a kidaju i to sa dobrim kvalitetom zvuka.
Čuo sam Bluberry 2.1 sistem i bio sam zaista prijatno iznenađen kvalitetom ali i kvantitetom zvuka za dvadesetak evra. Ne verujem da se za te pare može naći nešto bolje a siguran sam da se za daleko više para može kupiti sistem sa mnogo lošijim zvukom. Konkurencija radi svoje i više ne važi parola, koliko para toliko muzike.

@NikolaT
Sta ima sve u ponudi ???

Inace vecina Microlab modela se prodaje i pod drugim imenima ( Neo,Blueberry..... )

Za male pare Blueberry je ZAKON. Sta radi X22 model, majko moja mila!!!!!

Онда ћу да потражим Blueberry и Microlab. Хвала на помоћи. :wave: Можда ми се и посрећи, а у опцију долази и да кажем некоме да ми их купи. Да не зна ко неко продајно мјесто у НС па да кажем другу који тамо студира да их узме.

Blueberry-ja ima skoro u svakoj IT radnji. Moja preporuka g25, ili x22, zavisi koliko novca imas.

Ljudi, zvucnici se ne kupuju tako sto neko dodje i kaze "Sta radi XYZ model, majko moja mila!!!!!" (ovo je receno bez ikakvih aluzija na sam post).

Stvar je skoro pa prosta - koliko para toliko i muzike. Zvucnici se najbolje kupuju tako sto se prvo kod nekoga cuju pa se onda prosetate do bakalnice hardvera :) i kupite. Ili cujete kako zvuce u samoj prodavnici. Ono sto jednom uvetu odgovara ne mora uvek da odgovara i drugom.

Za oko 50EUR ja bih jurio Altec Lansing a za cifru do 100EUR jurio bih Creative ili Logitech.

Ja imam MS-TL508 zvucnike (ili 507?) i to su 2+1 koji razbivaju (17w+2x8W).
Poticu iz vremena kad MSInd je radio samo "outsurcing" nije ni bio firma sa etiketom, obilazio sam ceo grad i terao prodavce da mi pustaju geniuose, philipse, trista cudesa za do 1500-2500din (2003-a je bila).
i kupio sam te u resajkl karton ambalazi sa punom deklaracijom (sto je u to vreme bila retkost! sve sus bile sarene kutije sa "2500W snage")
i odneo kuci zvucnike za koje ni prodavac nije znao ko je proizvodjac.
e sad su se vremena verovatno promenila, uglavnom u to vreme oni su imali drveni woofer sto je bila retkost za jeftiniju galanteriju.
verovatno danas neko drugi pravi taj fazon (noname bez etikete za male pare)

PS- nije zlato sve sto sija (a i obratno,a nije ni ugalj sve sto je crno!)

Poslednja izmena:
Па ја бих дао једно 30-40 Е, мада што мање то боље.:d Не интересује ме снага него квалитет. Можда неки 2.1 систем.

Nazad
Vrh Dno