Šta je novo?

Жута мрља на екрану

__zevs__

Slavan
Učlanjen(a)
30.09.2006
Poena
410
Проблем постоји у доњем десном углу где је бела жућкаста. Не знам како прецизније да се изразим, најбоље се види кад се монитор гледа са леве стране. Може релативно лако да се уочи на белој, сивој или било којој светлој подлози (слици).
Монитор је LG W2453V и купљен је пре око месец дана.

Е сад моје питање је: да ли то подлеже рекламацији?

Naravno da podleže. Čak i ako ti se ne sviđa model (mada je to bezobrazno ali zakon te kao kupca štiti) možeš da ga vratiš.

Hvala na odgovoru.
Jel moze jos neko ovo da potvrdi? :-/

potvrdno..

Potvrdjujem. Konachnu potvrdu cesh dobiti kod prodavca od koga si kupio monitor.

Izgleda da je "zutilo" prilicno cesta pojava kod LG-a, zbog tog problema na koji sam naisao na dosta foruma licno sam i odustao konkretno od LG LED modela od 24inca, a definitivno i kada sam video isti ukljucen. Mislim da prodavac uopste nece biti iznenadjen kad mu se pojavis s problemom jer sumnjam da ces biti prvi, tako da se unapred spremis na pricu tipa-to ne podleze reklamaciji, monitor je ispravan itd itd, vezbaj strategiju za nastup. :smackbum:
I da, razmotri nekog drugog proizvodjaca, osim ako ti nije bas do LGijevog dizajna.

Ostao sam "duzan" da napisem sta je sve bilo na kraju, pa evo, mozda nekom bude od koristi.

Konacno pre ~10 dana sam nasao vremena da odnesem monitor na servis. Nikakvih problema nisu pravili pri ostvarivanju garancije. Novi monitor sam dobio posle ~5 dana (bio je i vikend izmedju).
Na novom monitoru nisam primetio nikakve probleme (nadam se i da necu :d), tako da sam ja jako zadovoljan sa svim. :)

Vrh Dno