Šta je novo?

Глупе рекламе на нету

Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
320
На GameSpotu са све ћирилицом стоји реклама :

"Да ли си већ окусио крв?
Вукодлак против вампира-најкрвавија игра у изборнику свих времена!"

Шта је ког к***а изборник???

auh, da, mene užasno nerviraju te reklame za bitefight, ikariam (ili tako nešto) a posebno, iznad svega, me nerviraju reklame za travian... :mad:

I losa reklama je marketing ;) Dokaz tome je upravo to ste se prica o njemu. Ti si sada indirektno podrzao to. GameSpot nema veze sa reklamama na cirilici, to je zato sto ti prepozna ip.

Niste culi za AdBlock?

Niste culi za AdBlock?

Probaj sa tim adblock-om da blokiras pomenute reklame koje se u sred klipa pojavljuju na Youtube-u, za neke stvari nema leka ;)
Za one sajtove koje najcesce posecujem koristim RIP

Могу да ти дам емејл дечка који је радио, скоро све, преводе за игре GameForge-a, међу којима су и Bitefight,Ikariam,Ogame... и још доста других... па можеш лично да га питаш. :d

I losa reklama je marketing ;) Dokaz tome je upravo to ste se prica o njemu. Ti si sada indirektno podrzao to. GameSpot nema veze sa reklamama na cirilici, to je zato sto ti prepozna ip.

Знам да то Гулг сервира ал брате, изборник. ЛОЛ. Претпоставио сам да је браузер. Ако ћеш наше речи да форсираш онда кажеш интернет читач(бар поле је наше :) ) или претраживач.

Meni te reklame za ikariam vec idu na * (da ne kazem sta). Gde god da odem samo ona iskace :mad:

AdBlock Plus + FlashBlock za Firefox i nema problema.

Знам да то Гулг сервира ал брате, изборник. ЛОЛ. Претпоставио сам да је браузер. Ако ћеш наше речи да форсираш онда кажеш интернет читач(бар поле је наше :) ) или претраживач.

Pre bi odgovaralo internet pregledac, pretrazivac je google, yahoo, bing...

Vrh Dno