Šta je novo?

Јел' успео неко да гледа Нову и Н1 на МТС?

dedq

Poštovan
Učlanjen(a)
01.04.2017
Poena
51
Поздрав!

Чуо сам да је могуће и многи помињу Коди али никад нисам знао процедуру. Може ли ко да помогне?

Хвала унапред!

mislim da ta Kodi varijanta puca cim se pojavi neka popularna utakmica ili slicno. mozes naci piratske strimove koji se placaju, ali placaju se :)
VPN nije losa varijanta ali opet treba placati staticku, jer iza CGNAT ne funkcionise (dobro)?
ostaje ti satelitska i nada da (jos) postoji CS.

IPTV .

sta IPTV?
Pod IPTV se (obicno) podrazumeva multicast, dakle ono sto Telekom nudi preko njihovog interneta na njihovoj mrezi.
Kodi je vise kao OTT ili youtube/netflix i slicno, odnosno unicast i to je bitna razlika.

Ja gledam preko eon-a van mreze
Kodi je najlošije rešenje, bolje neka IPTV lista ako nećeš eon

Ako si kojim slucajem blizu Crne (i) Gore, mozda mozes da uhvatis njihov DVB-T, tamo imas FTA Novu S. Imaju Kesica i Ivana Ivanovica, ali nema Olje.
Ne znam za ostatak programske sheme ni kakva je situacija u Bosni, Hrvatskoj ili Makedoniji.

Najbolje rešenje je što kaže kolega forumaš IPTV lista, tj. M3U ili MAC liste od restrimera koje se mogu naći besplatno, podeliti ili kupiti ... Ja već par godina matorcima na taj način sredio televiziju za dž sa preko 5k+filmovi i serije... Dovoljan ti je neki stabilan net, poželjno veće brzine za fhd kanale i smart uređaj (TV, mobilni telefon ili PC).

za IPTV, Kodi itd je već dat link gde da se pogleda (deo foruma "Kućna multimedija"). da ne širimo ovu temu bezveze

Najbolje rešenje je što kaže kolega forumaš IPTV lista, tj. M3U ili MAC liste od restrimera koje se mogu naći besplatno, podeliti ili kupiti ... Ja već par godina matorcima na taj način sredio televiziju za dž sa preko 5k+filmovi i serije... Dovoljan ti je neki stabilan net, poželjno veće brzine za fhd kanale i smart uređaj (TV, mobilni telefon ili PC).
Realno najbolje rešenje je dato u prvoj poruci, a to je pretplata za EON van mreže. Najkvalitetnije, nije tako skupo, i jedini način da se podrži taj program da bi ga uopšte i bilo.

Realno najbolje rešenje je dato u prvoj poruci, a to je pretplata za EON van mreže. Najkvalitetnije, nije tako skupo, i jedini način da se podrži taj program da bi ga uopšte i bilo.
Naravno da je to jedino pravo rešenje, ali ovo mu je najbolja alternativa ukoliko ne želi eon...

neka coveku neko namesti kodi , a eon ne mora da placa , a moze da gleda i N1 i Novu preko kodija na bilo kojoj mrezi
ja mogu da je gledam na mts mrezi preko kodija , i ne želim da finansiram sbb

Da li neko od tih iptv, kodi,... (plaćenih ili dž) rešenja podržava premotavanje odnosno gledanje unazad?

Da ne bune zabune, plaćam EON van mreže na MTS optici i to je trenurno najbolja kombinacija kvaliteta interneta i tv platforme.

verovatno ne, ali mozes te 'besplatne' strimove relativno lako da snimas.
danas diskovi nisu skupi, a to ne zauzima previse samo treba da 'isprogramiras' snimanje u zadato vreme.

Kodi "PVR IPTV Simple" addon za Kodi v19 (dakle na v18 nema toga) ima tu funkcionalnost ali naravno treba ti "provajder" koji nudi CUTV / catchup / archive / cloud DVR.

PVR addon koji koristiš treba da podržava recording ;)
A npr zvanična verzija PVR IPTV Simple koji se koristi za HTTP streamove / m3u playliste ne podržava recording.

Da je hteo nešto što se plaća ,ne bi spomenuo kodi ,tako da .. :) Sa druge strane ,ako trazis kvalitet i stabilnost kanala ,to nećeš dobiti bez plaćanja ,da se ne mučiš nista .Izuzetak je Orion TV ,tj onaj demo koji je free za mobilne ,al tu kolko se sećam nema N1..(mislim na demo verziju )

Ja od prijatelja dobio na upotrebu eon nalog u mrezi.
Upalim telefon (mts sa +100GB neta) iskljuicm mu wifi da se poveze na mobilni net, prebacim sliku na tv i gledam utakmice fudbalske selekcie Srbvije (sta cu kad sam mazohista izgleda), tako da i to funkcionise...
Koliko sam primetio ima N1, NovaS, SK-ovi ...

Ko hoce uvek a da se ne aka, definitivno je najbolje EON u mrezi i radi i preko mts internet provajdera svih.

Ali i eon u mreži radi preko mobilnog interneta,kolko znam svih ..

Naravno da radi na mobilnom netu, nego da ne dodje do zabune samo Eon van mreze radi 100% kod svih...

Radi EON naravno, ali omraženih kanala nema, @Zeha je nešto pomešao. O tome i jeste ova tema.
Zeha ne ostavljaj nas u nedoumici?

Na mobilnim mrezama ima svih kanala. Mislim da troši oko 4-5GB/sat što nije zanemarljivo.

Prilozi

• Screenshot_20211102_134709_com.android.chrome(1).jpg
    Screenshot_20211102_134709_com.android.chrome(1).jpg
    32.9 KB · Pregleda: 24
Moja informacija je malo starija. Moguće je da su u medjuvremenu blokirali i mts mobilni ili bude neko preklapanje sa MTS optikom pa bude blokiran i provajder mobilnog interneta.

Dakle ne grešiš nigde. Do SBB je.

Ja od prijatelja dobio na upotrebu eon nalog u mrezi.
Upalim telefon (mts sa +100GB neta) iskljuicm mu wifi da se poveze na mobilni net, prebacim sliku na tv i gledam utakmice fudbalske selekcie Srbvije (sta cu kad sam mazohista izgleda), tako da i to funkcionise...
Koliko sam primetio ima N1, NovaS, SK-ovi ...

Ko hoce uvek a da se ne aka, definitivno je najbolje EON u mrezi i radi i preko mts internet provajdera svih.
DA, ja sam malo izmesao, izvinjavam se... treba EON VAN mreze i radice na svim internet provajderima ukljucujuci mts i sve ostale sto je mts kupio

Nazad
Vrh Dno