Šta je novo?

Želim da se zahvalim...

sixstringer

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2004
Poena
304
Ljudi, svi vi, ovde sam nov i muka me je naterala da postujem na ovom forumu, nisam ''up to date'' sa trendovima u oblasti računara pa mi je bilo potrebno hitno rešenje problema... Masa ljudi je priskočila sa savetima i predlozima... Postovao sam u 2 ujutru i do 6 ujutru sam imao masu odgovora na temi. Bez vaše pomoći ne bih uspeo da rečim problem ili bar ne ovako brzo, hvala vam svima!!! (''Hteo bih da pozdravim sve koji su došli... ...i koji nisu došli...'' :D)

Poenta je da me je iznenadilo koliko su ljudi spremni da pomognu na ovom forumu. Sad idem da širim reč o benchmarku...

sixstringer

Outstanding community of computer geeks :)

na forumu si od 2004. i to tek sad vidis ;)

gg benchmark

Daj bre, nemoj napadas coveka, mozda padne neka 'donacija'?
Javi se na pp za broj racuna :D .

Pa ti u jednom danu dva problema: sestrićev DirectX i crko računar? Jel to neko testiranje javnog mnjenja, internet skrivena kamera ili tako nešto, ili ti se baš sve rasturilo istog dana? I koji si problem rešio od ta dva?

Pa ti u jednom danu dva problema: sestrićev DirectX i crko računar? Jel to neko testiranje javnog mnjenja, internet skrivena kamera ili tako nešto, ili ti se baš sve rasturilo istog dana? I koji si problem rešio od ta dva?

Znam da je to najneverovatniji odgovor, ali da, sve se raspalo istog dana... Totalni fijasko i propast. A na pragu sam rešenja oba problema: :crash:
:banana:

Wow! Pa ovo je dobar slučaj da se provere priče o horoskopima, bioritmovima, vudu magiji... :p

Želim ti d auskoro rešiš probleme sa kompovima.

Nazad
Vrh Dno