Šta je novo?

Šta uzeti?

Taz-91

Poštovan
Učlanjen(a)
04.08.2014
Poena
70
Rešio sam da uzmem neki fon, pošto moj z3 poklonio bih bratu,e sad gledam sam nesto i ne znam sta da uzmem.
Nešto se razmišljam između htc 10 i s7. Držao sam i jedan i drugi u rukama i više mi se sviđa kvalitet htc-a,i sense mnogo mi bolji od touchwiza , a opet nekako mi lepši s7.
E sad sta uzeti između ova dva? Ili nešto treće?
Najbitnije mi baterija da bude ok... Ostalo manje vise. Uzeo bih u saturn ili mediamarkt u nemačkoj na rate. Budžet neka bude 700-800e plafon.

Tesko pitanje. Dva extra telefona. Ja bi pre htc 10. Ako hoces malo da se razlilujes. S7 ima malo bolju lameru i malo bolju bateriju a htc sense koji je daleko bolji izbor od TW koji i na s7e zna da stucne, bolji zvuk i po meni bolju izradu. Ako si ljubitel amoleda jos jedna prednost za s7. Meni przi oci pa ga nesto ne gotivim. Mada za taj budzet imas i s7e koji ima veci ekran i dosta bolju bateriju

Znam za edge, ima ga moja žena. Nisam ljubitelj edge displeja. Gledao sam nesto na netu vidim imaju i huawei mate 9, izgleda mi kao da ima brutalnu bateriju ako se ne varam..?! Mada je dosta veliki, i nisam upoznat sa njihovim kirin procesorima. Jel mogu da drže korak sa snapdragonom 820 itd?

Kirin 960 je u rangu sd820 sa nesto slabijom grafikom koja se primeti samo na benchmark testovima. Brutalan telefon sa extra baterijom sa kojom ces imati bar 8h sot za 24 sata upotrebe. Kazu bolja baterija za 20% nego na S7e koji vec ima extra bateriju

Moraću negde da nađem da probam mate 9, pošto ga imaju samo online. Plasim se zbog veličine. Mada sam već koristio note seriju i nije mi smetalo..

Pogledaj u nekoj radnji gde ima izlozen. On po velicini jako slican note seriji tako ako nije note prevelik nece ni Mate 9.

Bas tako ,imas u specifikacijama uredjaja ,3mm je duze ,od note 5 ,tako da je to neznatno.Na linku ti je test brzine ,ali savim lepo se vidi da razlika nije nikakva u gabaritima.
https://youtu.be/pnFymQKvbtA

Poslednja izmena:
Vrh Dno