Šta je novo?

Šta uzeti

HighONE

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2005
Poena
650
Jako se lomim između tri izbora - cena je slična:
NVIDIA ASUS ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5 ili MSI N560GTX-Ti Hawk
ili AMD ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5
Više sam naklonjen nVidia kartama i ASUSu (MSI ima užasnu podršku), zbog OpenGL, CUDA i Physxa, ali trenutni problemi s drajverima za 560Ti (TDR bug) i skoro sigurno kartica koja će se čuti pod opterećenjem - a s druge strane TripleSlot hlađenje, dva giga RAMa i mogućnost unlocka shadera, ali i ograničenja Catalyst drajvera. Šta mislite?

Poslednja izmena:
Ja mislim, eto opet da ti kazem, a ti otvori i desetu temu s istim pitanjem, uzmi tu AMD i uzivaj, kakva crna ogranicenja s catalist drajverima, 6950 je bolja, brza i manje trosi od 560TI, pa ja mislim da je za svakog normalnog zakljucak jasan. Ako budes resio da ipak uzmes ovu sto je sporija i vise trosi, a zove se 560TI, onda uzmi Asus, jerbo si imao peh sa MSI vrlo skoro, kraj price.

PS/ Plus ova Asus 6950 stvarno babarogasticno izgleda, ako imas mesta u kucistu i na maticnoj, pravi izbor, stvarno dobro uradjena, jos ima i 2gb memorije.

Poslednja izmena:
U pravu si, previše davim... MSI je u varijanti gde i ako ga uzmem i imam problem, mogu da ga vratim bez pogovora, zato ga razmatram...
Može lock, molim.

Poslednja izmena:
Vrh Dno