Šta je novo?

Šta umesto starog crknutog Chiefteca?

PENDULA

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
619
Koje napajanje za kućni file-server koji je u osnovi starudija od PC-a (otprilike ovo što piše u "moja mašina" + još par HDD-ova), radi 24/7, (bez UPS-a). Bitno da je stabilno, izdržljivo (što je ipak nemoguća misija sa ovakvim oscilacijama napona u el. mreži, cenjenog EPS-a), da ima onaj stari ATX konektor (20pin ili 20+4pin), može i neko manje snage - komp je iz prošlog veka :d. I da nije skupo i previše bučno. ;)

GP ima 14cm ventilator i nesto jace 12V grane, ako se dobro secam, ali je tebi taj 6420 bez GP apsolutno dovoljan, ako njega ne nadjes imas LC420H-12 za ~20e.

Ma pogresna oznaka...

Na itsvetu: LC6420GP ~33e, LC6420 ~20e. U čemu je razlika?

Tj mesaju napajanja ko jabuke i kruske. Ako ima taj 6420 za 20e kao sto stoji KUPUJ odmah, al 100% ce da kazu da nemaju ili ako su fer da kazu da je pogresna oznaka. Pa bilo da je njihova ili greska ovih sa sajta. Za 20e se kupuje samo 420H-12 V1.3, a nikad 6420

OK, hvala.
Upravo sam zvao par firmi i niko nema taj LC6420GP. Ovi što ga na itsvetu nude za 33e navodno će ga dobiti u ponedeljak.

Kapiram da je to napajanje malo kvalitetnije od LC420H-12 ili grešim? Mislim, znam da je dovoljno i dosta slabije napajanje, ali ako su za 10-15 eura razlike ugradili nešto kvalitetnije komponente i ako će duže da preživi i ne povuče za sobom u smrt dragocene mi HDD-ove, onda bih njega.

Nazad
Vrh Dno