Šta je novo?

Mobilni telefon Šta posle S10 lite?

Koji mobilni telefon kupiti

DjoleMC

Čuven
Učlanjen(a)
18.04.2005
Poena
765
Menjao bih moj s10 lite, više zato što mi je dosadio, nego što mi realno treba...

Ono što bih voleo da novi telefon ima; optički zoom / bolju kameru, i bolji fingerprint skener. Ostalo da bude bar na nivou s10 lite.

Gledao sam s20fe, ali sam citao da zeza proximity senzor, zato sam odustao od xioami-ja. S21FE mi deluje ok, jedino se zale na bateriju i zagrevanje?

Može i nesto drugo (motorola, honor), do 300, max 350e, može i polovno sa garancijom.

Šta preporučujete?

S21FE ako ostajes na samsungu.
Ako hoces nešto drugo onda je izbor širok...
Nisi napomenuo jel bi ostao na ravnom ekranu ili u obzir dolazi i edge ekran?

Probaj Nord 2 ili Nord 2T, fantastičan uređaj. Ja ga promijenio iz čiste dosade inače nije bilo nikakve potrebe...

Imao sam S10lite, pa sam presao na S20fe SD865... Ovaj drugi je u svemu bolji osim u autonomiji, ima oko 10% slabiju autonomiju, po mom nacinu koristenja... Sto se tice proximity senzora, zna da zeza, ali ne zeza previse. 😁 Jedino ako bas dosta telefoniras, onda preskoci taj model. S21fe se previse greje, greje se dosta i S20fe, ali ipak osetno manje.
Edit: ako ne igras igre, onda ne moras da brines o grejanju S21fe...

Sumnjam da je fp gori nego na s10 lite. To mu je najveća mana.
Ne igram igre, znači s21fe je ok. Jesu li svi sd?

Jel se oseti razlika sa 6gb u odnosu na 8? Ne bi trebalo, al ipak da pitam?

Iz mog iskustva: S20fe ima bolji fingerprint od S10lite.
S21fe koji su za evropsko trziste su svi SD, a na KP ima i Exynos modela (valjda za neka trzista u Aziji)... 6GB je vecini dovoljno, zavisi od nacina koristenja da li bi osetio 2GB vise, ali najverovatnije ne bi...

Uzeh konačno s21 fe, za sad nemam zamerki. Mozda je baterija malo slabija nego na s10 lite, ali to cu videti za par dana. Sve ostalo je isto ili bolje, realno nije bilo mnogo zamerki ni na s10 lite.
Fingerprint koji je neko pominjao radi ok, za razliku od s10 svaki put otkljucam iz prve.

Nazad
Vrh Dno