Šta je novo?

Šta ne smete propustiti na PS3

Da malo podignem ovu temu jednom igrom koju smete propustiti.

Prva 2 trejlera me prevariše samo tako. Sad sam odgledao HD preview Bionic Commando. Mešavina Tarzana i onog lika iz Gears of War. Igra za decu. Napucavanje je smešno. Atmosfera je smešna. Smeće.

Ma daj, pa taj Bionic je od prvog sekunda bio krsh :) Jedno je Bionic commando sa Spectruma u 2D koji je razbijao, i ovo sad u vreme hiperprodukcije igara :)

Ima demo da se skine, ja danas malo probao, ne izgleda loše :)

nije lose samo da ima vise combo-a i d aje bolja grafika grafika je sramota.. po meni

Afrika full engleska verzija za 30 dolara :). Čisto da vas obavestim;)

Poslednja izmena:
Jako dobro novo iskustvo, prvi put ces je preci bez treptaja, posle dobro dodje da se ponekad opustis od uobicajenih igara, i dobra igra da malo pokazes drustvu "sta sve nece napraviti ti ludi japanci" :D ;)

Flower je jako simpatična igra - još ako imaš neki ludi LCD i još ludje ozvučenje i ako su ti pri ruci neke hihotave supstance onda je to jedno "nezaboravno iskustvo" :)

Postoji li igra, tacnije RPG koji je na foru Miyazaki-ja...u zadnje vreme dosta gledam njegove filmove/anime i odusevljen sam!

Pa dal ima nesto u tom stilu ako ne, onda bilo koji RPG sa dobrom pricom...naravno pozeljni su i japanski RPG.

Ko ne zna ko je Miyazaki...

http://www.imdb.com/name/nm0594503/

Poslednja izmena:
PAIN sa PSNa postaje sve zanimljiviji - sada su ubacili i online mod i dodali novu četvrtu stazu. "Problem" je što će vas igra sa svim dodacima (ne računajući dodatne karaktere koji su po $1) izneti negde oko 25 dolara :)

I da, dobra stvar što se tiče onlinea jeste što ne dozvoljava ljudima sa konekcijom ispod 256kbps uploada da se uopšte i konektuju pa je na taj način opasnost od lagovanja znatno umanjena :)

Poslednja izmena:
Daj link i za neku skolu japanskog :)

Ne vredi ti japanski posto ima dosta slenga ;).

mogu li preporuke za igrice u dvoje sa tematikom: voznja, mlatachina, platforma(ili nesh slichno)...Najbitnije da su za dvoje i zgodne za igranje :)

uzmi za borbu UFC 2009 za platformu uzmi LBP voznja GT5

mogu li preporuke za igrice u dvoje sa tematikom: voznja, mlatachina, platforma(ili nesh slichno)...Najbitnije da su za dvoje i zgodne za igranje :)

Virtua Fighter 5 / Soul Calibur 4 / Street Fighter 4 - Ratchet and Clank: Future - Gran Turismo 5: Prologue (nema split screen) / Motorstorm: Pacific Rift (ima split screen za 2 ili 4 igraca).

kakve veze ima dal ima ili nema mogu da se menjaju na trku..

Ahahahahahaha, pa brate kako da se krljamo u igrici onda, na menjanje moze i pacman da se igra :D

Poslednja izmena:
pa onda uzmi motorstorm pacific rift ako se tako pise

Demons Souls, sve ostalo pise u temi igre.
Genijalna igra u mnogo aspekata!
Da malo ozivimo temu.

Gran Turismo 5: Prologue ima split screen.
Cak su u spec III dodali da player 2 moze da podesi kontrole (koliko se secam sadrzaja patcha).

Svaka preporuka za LBP. Sta bi sa tekken 6?

Preporuke?

Igre za PS3? Nekih 10-15 prvih koje je potrebno odigrati? Imam dosta dugo PS3, ali sam obrnuo samo par igara, usled nedostatka vremena, s*ebate finans situLacije i kojekakvih promena planova, pa sad od nedelje ocu malo da uzivam uz ps :) Za pocetak sam kontao

1. Uncharted 2
2. Heavy Rain
3. Red Dead Redemption
4. Battlefield BC2
5. MGS 4
6. RE5
7. COD Black Ops
8. Assasins Creed Brotherhood
9. GT5
10. Fifa 11
11. NBA 11 itd itd
12. LBP ...

Zadnje 2-3 cisto da imam s drustvom zanimaciju, a dok predjem prvih 5-6-7 (prve 2 MORAM obavezno :D) ce proci dosta pa ce i izaci novih naslova...

Sta jos sem ovog izdvajate?

Motorstorm, resistance, KZ me i ne zanimaju nesto preterano. GTA4 sam presao, Mafiu isto, mozda bi ih obrnuo opet uz DLCove, ali nista mi drugo sem ove liste trenutno ne dolazi na pamet.

Sta je od tabacina dobro za drustvo i zaje*anciju?

Aj uzdravlje:d

Nazad
Vrh Dno