Ja ne znam što sam to loše rekao sem da za sada ovo remek djelo neće izaći van Japana. Gledajući trejler naježio sam se kada sam vidio da ono ždrebe vrti repom a da ne pričam kako je dobro riješeno zumiranje fotoaparatom, mislim da bi bilo nemoguće bilo čim onako zumirati kao siaxisom. Činjenica da i 2005 godine kada je predstavljena ova igra, bila je jedan od glavnih argumenata PS3 fanova zašto kupiti isti a ja sam tada bio pomalo skeptičan jer nije bilo informacija o čemu se tu zapravo radi. Danas su i najvećim skepticima usta zatvorena, Cell je pokazao svu svoju moć te je već sada jasno da ne treba potcjenjivati PS3 ekskluzive. Nadam se da će već sa PS4 doći neka nova Afrika u kojoj će pored fotoaparata biti uključeni i kamkorderi.
A o čemu da pričaju? Na stranu onih par ljudi sa Xboxem koji žele konstruktivnu diskusiju, ostali nemaju druga posla nego da uleću u ovakve topike i pljuju po ps3 naslovima. Šta njima ostaje da hvale? Halo? Pa to i rade i pametnom je dosta da sve zaključi iz toga...Što je najgore, njih uopšte nema puno, ali moderacija je takva kakva je...Botovi, postoje threadovi i za klosharsku konzolu, pa izvolite tamo...
Pa taj halo je kesa od igriceja sam ga igrao kod ortaka ono meni je bolji gears ali i to je kesa jer moze da se igra na pc
a kilzon nemoze i nece ni moci
zato se i pljuje ps3
a da ps3 nema pirateriju svi ti sto imaju xbox360 bi sada imali ps3 ali necemo o tome
.Iovako mi je zao onih koji poseduju xbox360 jer ce se izgleda naigrati igrica na njemu(mislim svih tih exluziva
) afrika,mgs4,gt5,god of war ,uncharted,ratchet,hs,motorstorm,lbp i da nenabrajam vise
tako da filipenko druze opusti se i uzivaj kad nabavis afriku na engleskom jeziku zavali se u fotelju i przi
![]()
Pored Litlle Big Planeta i Resistance 2 dobijamo li još neku ekskluzivu vrednu do kraja godine?
Eerm, "najjaca" i g r i c a je vec izasla, i to davnog 12. juna.
sve sjajne igre
Džibe bre.:whip:
Vidis da je boris takodje shvatio da je to bio dobronameran komentar. A i uostalom ko i malo normalan moze reci da resistance 2 nije dobra igra(igra je perverzija pogotovo mp za 60 ljudi).
Po Meni Najbolje Je Trenutno Pure I Gh World Tour
dobro upravu si,ali ipak ocekujem da ce biti extra...a pure demo je bash dobar...jedva cekam full verziju
Shto se tiche GHa, to sve zavisi koliko si ih igrao. Ja ga igram od prvog dela, gitarom, tako da mi se smuchio, i sada bih preshao na bubnjeve u Rock bandu. Najgore od svega je shto u svakom novom delu ochekujem dobre pesme, a ono sve gore i gore. Prvi i drugi deo GHa su ubedljivo najbolji sa izborom pesama, a oba sam "masterovao" i sviram na expert gitarom dok chitam novine![]()
Shto se tiche GHa, to sve zavisi koliko si ih igrao. Ja ga igram od prvog dela, gitarom, tako da mi se smuchio, i sada bih preshao na bubnjeve u Rock bandu. Najgore od svega je shto u svakom novom delu ochekujem dobre pesme, a ono sve gore i gore. Prvi i drugi deo GHa su ubedljivo najbolji sa izborom pesama, a oba sam "masterovao" i sviram na expert gitarom dok chitam novine![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari