joriq
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.01.2004
- Poena
- 780
jos malo pa ce i Mladic biti ukljucen u pricu...
zasto sad mene prozivas? :trust:
jos malo pa ce i Mladic biti ukljucen u pricu...
Ja sam se smorio odavno, al shta cu kad moram non stop da budem online u komunikaciji sa japanskom vladom![]()
Crysis coming to PS3 in Q2 2009
According to a PSU source, Crytek is planning to release Crysis bundled with the new expansion Warhead on the Xbox 360 in Q4 2008 - Q1 2009, followed by a PlayStation 3 version in Q1-Q2 of 2009.
Our source explains that Crytek is focusing on each system's threading core, and that the team is taking their time with the PS3 version, learning to utilize the Cell processor as effectively as possible in order to push higher quality textures, improved A.I., and more.
It's been long rumored that Crysis will be making an appearance on home consoles, with the latest rumors suggesting that the game will feature 50 per cent worth of new content (Warhead expansion), dubbing it "Crysis 1.5."
Stay tuned for more updates as they become available to us.
Crytek je odavno objavio da je piraterija tihi ubica PC exkluziva..
Cudna odluka, rekli su da rade nove igre za konzole, ali da Crysis fransiza ostaje PC ekskluziva..
Pa bash zato je i farcry2 najavljen za ps3 i xbox360![]()
Jel to znachi da ne mogu da ga prodaju na PCu![]()
Sa tom razlikom što smo mi ovde odigrali i Crysis i Mass Effect. Kapiraš?Ova Afrika je stvarno vrh, steta sto je za sada nece biti van Japana. Mislim koliko covjeku adrenalin moze da proradi kada dok seta prerijom ugleda gazelu zatim je slika i kada proda slike kupi novi objektiv. Maram priznati da je igra potpuno novi zanr i stvarno se nista ne moze mjeriti sa uzbudjenjem koje covjek ima dok fotografise zirafu ili zebru. Kakav Crysis, kakav Mass Effect, cak ni voznja zmaja nije uzbudljiva kao precizno nisanjenje fotoaparatom.
Ova Afrika je stvarno vrh, steta sto je za sada nece biti van Japana. Mislim koliko covjeku adrenalin moze da proradi kada dok seta prerijom ugleda gazelu zatim je slika i kada proda slike kupi novi objektiv. Maram priznati da je igra potpuno novi zanr i stvarno se nista ne moze mjeriti sa uzbudjenjem koje covjek ima dok fotografise zirafu ili zebru. Kakav Crysis, kakav Mass Effect, cak ni voznja zmaja nije uzbudljiva kao precizno nisanjenje fotoaparatom.
Ova Afrika je stvarno vrh, steta sto je za sada nece biti van Japana. Mislim koliko covjeku adrenalin moze da proradi kada dok seta prerijom ugleda gazelu zatim je slika i kada proda slike kupi novi objektiv. Maram priznati da je igra potpuno novi zanr i stvarno se nista ne moze mjeriti sa uzbudjenjem koje covjek ima dok fotografise zirafu ili zebru. Kakav Crysis, kakav Mass Effect, cak ni voznja zmaja nije uzbudljiva kao precizno nisanjenje fotoaparatom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari