Šta je novo?

Šta mu je?

dok

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2005
Poena
319
Imam MSI 610 laptop.Nikako ne mogu da dokučim šta se dešava,jedan dan radi super,sutra neće da se upali tj upali se ali nema nikakve slike na monitoru ,ne očitava ni ono na početku pre podizanja sistema.Ili radi i odjednom se ukoči tj zamrzne.Drugi put radi i opet crn monitor odjednom a čuje se kako radi.Menjao sam pastu na procesoru ,mislio sam da je do pregrejavanja ali ne pomaže.Menjao slot za memoriju i to ne pomaže.Onda odjednom radi 5-6 dana i tera igre WoW pa sutra opet neće da se upali.Kad se ugasi treba da sačekam nekoliko minuta da se opet upali.Neće ni da instalira winows,zamrzne se na početku instalacije.
Sve mi izgleda da mu nema leka?

grafika,chipset? ako je to, fen ili kuglanje,

Poslednja izmena:
Mislim da nije grafika,gurao je nekoliko dana WoW.počeo je da zeza kad sam ga nosio na moru.Plavi ekrani...gasio se.itd.
Kad ne može da podigne sistem ventilatori se čuju jače kao da ter neku zahtevnu igru.

E sad mu nije nista.
Pregrejao si ga,izgleda da mu more ne prija.
Moraces da mu flesnes bios,verovatno je zabrljavio skroz.

U moru losih MSI serija laptopova, te vr,cr610 itd su verovatno najlosije koje su izbacili. Cipset u 90% slucajeva, ne verujem da ti se isplati kuglanje ali mozes da probas sam da ga peces. Na dodir je bas vruc?

Ovo pricam na osnovu nekog mog iskustva sa tim serijama ali moze da bude bilo sta.

Imam MSI 610 laptop.Nikako ne mogu da dokučim šta se dešava,jedan dan radi super,sutra neće da se upali tj upali se ali nema nikakve slike na monitoru ,ne očitava ni ono na početku pre podizanja sistema.Ili radi i odjednom se ukoči tj zamrzne.Drugi put radi i opet crn monitor odjednom a čuje se kako radi.Menjao sam pastu na procesoru ,mislio sam da je do pregrejavanja ali ne pomaže.Menjao slot za memoriju i to ne pomaže.Onda odjednom radi 5-6 dana i tera igre WoW pa sutra opet neće da se upali.Kad se ugasi treba da sačekam nekoliko minuta da se opet upali.Neće ni da instalira winows,zamrzne se na početku instalacije.
Sve mi izgleda da mu nema leka?

Dobrodosao u zonu MSI sumraka!

Sad ozbiljno..sa ovim laptopovima koliko god da covek ima znanja ne pomaze - pogotovu sto Kamango rece sa ovim serijama..
mozes da probas da ga odneses u neki servis da ga produvaju da nije do nekog lema negde i to je otprilike sve sto ti se isplati
da radis sa njim...inace kad si ga kupio, koje god? neverovatno je da je radio do sad :D hocu da kazem imao si srece ;)

Skinuo sam mu bateriju i otvorio donji poklopac.Stavio sam ga na podlogu za hlađenje sa ventilatorom i za sada radi.Videcemo dali ce izdržati ali 2-3 dana se normalno ponaša.

Vrh Dno