Šta je novo?

Šta MoŽe Biti

Nebojsa.J

Slavan
Učlanjen(a)
21.08.2006
Poena
301
ŠTA OVO MOŽE BITI RAČUNAR JE DOBRO RADIO,ODJEDNOM JE NESTO CAKNULO U MONITORU I MONITOR SE UGASIO,A RACUNAR I DALJE RADI,RESTARTUJEM RACUNAR,ISTO MASINA RADI MONITOR NE,SAMO SVETLUCA LAMPICA NA NJEMU.MONITOR JE SAMSUNGOV JEDNU GODINU STAR,A GRAFIKA JE NVIDIA 6600GT 3 MESECA STARA STA JE U PITANJU?:wall: :wall: :wall:

Nebojsa.J je napisao(la):
ŠTA OVO MOŽE BITI RAČUNAR JE DOBRO RADIO,ODJEDNOM JE NESTO CAKNULO U MONITORU I MONITOR SE UGASIO,A RACUNAR I DALJE RADI,RESTARTUJEM RACUNAR,ISTO MASINA RADI MONITOR NE,SAMO SVETLUCA LAMPICA NA NJEMU.MONITOR JE SAMSUNGOV JEDNU GODINU STAR,A GRAFIKA JE NVIDIA 6600GT 3 MESECA STARA STA JE U PITANJU?:wall: :wall: :wall:

A sta to znaci "racunar radi"? :wall:
Da li si kacio na drugi monitor pa znas?

verovatno ti je crkla grafika....to se i meni desilo pre par dana ...isto 6600gt

i ja sam nebojsa LOL

Poslednja izmena od urednika:
skupila se ekipa crknutih 6600gt-jeva :)

I ja sam Nebojsa, i ja sam alkoholicar :D
Samo je meni crko 7600GS...

Poslednja izmena:
BTW ljudi ti 6600GT-ovi k'o da imaju rok trajanja :sceptic:

Poslednja izmena:
dal ti je crkao taj gs??
pa on je skoro nov koliko znam!?
priznaj, dusu si mu vadio :smackbum:

on topic, sva sreca pa je grafika stara tri meseca pa mozes da reklamiras, a monitor... mozda mozes i njega da reklamiras, koliko tacno je star tj. je'l u garanciji???

Poslednja izmena:
Jedan ubih drugi sad teram do 600/1550 :D

Iz ovog gore napisanog mogu samo da zakljucim da su Nebojse su ubice grafika!!! :p

ja sam Aleksandar ubica gt-a.... :)

Pokusaj da povezes karticu na tv izlaz ako dobijes sliku verovatno je monitor problem...

pa valjda je nosio monitor kod nekoga da proba....

... p.s a nebojse nema.....

stoske je napisao(la):
ja sam Aleksandar ubica gt-a.... :)
Ne verujem sta si sada rekao... Kao da se ponosis. :d
Stosic? Mozda nisi onaj koga znam aaaali nosite isto ime :trust: Gde radis? Moze na PM slobodno. ;)

Pa ionako si kupio novu karticu...
Where's my money, pajseru?
:D

Ja sam Falcon, i ja sam ubica GT-a :-devil-: (6800GT)

[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
Ne verujem sta si sada rekao... Kao da se ponosis. :d
Stosic? Mozda nisi onaj koga znam aaaali nosite isto ime :trust: Gde radis? Moze na PM slobodno. ;)

no comment :-devil-:

Poslednja izmena:
Falcon je napisao(la):
Ja sam Falcon, i ja sam ubica GT-a :-devil-: (6800GT)
U je s kakvim sljamom se ja druzim?! Pa najgora ste banda bre, sve ubice! :d
Ovo je zvucalo kao klub ubica na grupnom psihijatriskom lecenju. Ja ovde ne pripadam, za sada sam samo silovatelj grafika ,)

U je s kakvim sljamom se ja druzim?! Pa najgora ste banda bre, sve ubice! :d
Ovo je zvucalo kao klub ubica na grupnom psihijatriskom lecenju. Ja ovde ne pripadam, za sada sam samo silovatelj grafika ,)
Au, pa ni to nije zlocin za potcenjivanje...:p
A jednom cesh sigurno puci i preterati u toku silovanja, pa cesh se pridruziti klubu... :d :d

Ajde svi vi momci-ubice: Koliko vremena je kod svakog od vas proslo pre nego sto je prsla vasa grafulja? Da znam da se spremim za neku eventualnost (ne daj boze)...

Sorry za offtop, ali stvarno me zanima...

Dorry je napisao(la):
Ajde svi vi momci-ubice: Koliko vremena je kod svakog od vas proslo pre nego sto je prsla vasa grafulja? Da znam da se spremim za neku eventualnost (ne daj boze)...

Sorry za offtop, ali stvarno me zanima...
Moja josh uvek ziva (da kucnek u drvo :) ), a imam je vec oko 14 meseci i nijedan dan nije radila na default-u... ,)

kod prvog vlasnika godinu dana i kod mene sedam meseci....

Dorry je napisao(la):
Be afraid, be very afraid! :-devil-: :d
Vala kako se greju te kartice, nije ni čudo što pršnjavaju. Kad krene talas 6600GT po oglasima, znaću šta je :D

voodoo_nbgd je napisao(la):
Be afraid, be very afraid! :-devil-: :d
Vala kako se greju te kartice, nije ni čudo što pršnjavaju. Kad krene talas 6600GT po oglasima, znaću šta je :D
Ha, ja o tome ne razmishljam... :,,:

Evo kod mene vetj godinu i po dana i radi ok (pu pu da ne ureknem :d), cak je bila i nekoliko meseci nasvirana sa klokom..

Rax13 je napisao(la):
Au, pa ni to nije zlocin za potcenjivanje...:p
A jednom cesh sigurno puci i preterati u toku silovanja, pa cesh se pridruziti klubu... :d :d
A jel dobar osecaj kad ubijes kartu a? :eyebrows: No tnx, no way!
Ja sam sentimentalno vezan za svoje "zrtve" i volim ih zive iskljucivo :smoke:
Moze malo SM :whip: Brutal :crash: Ali bez zrtava!
Nijedna grafa mi nije izdrzala duze od 9 meseci, uvek nadjem mladju i jacu. Mislim da su sve zive jos uvek

ŠTA OVO MOŽE BITI RAČUNAR JE DOBRO RADIO,ODJEDNOM JE NESTO CAKNULO U MONITORU I MONITOR SE UGASIO,A RACUNAR I DALJE RADI,RESTARTUJEM RACUNAR,ISTO MASINA RADI MONITOR NE,SAMO SVETLUCA LAMPICA NA NJEMU.MONITOR JE SAMSUNGOV JEDNU GODINU STAR,A GRAFIKA JE NVIDIA 6600GT 3 MESECA STARA STA JE U PITANJU?
ja sam imao sličan problem, a kvarna je bila ddr memorija, zamenom memorije više se nije ponovilo. Prekontroliši memoriju sa nekim od softvera.

A jel dobar osecaj kad ubijes kartu a? :eyebrows: No tnx, no way!
Ja sam sentimentalno vezan za svoje "zrtve" i volim ih zive iskljucivo :smoke:
Moze malo SM :whip: Brutal :crash: Ali bez zrtava!
Nijedna grafa mi nije izdrzala duze od 9 meseci, uvek nadjem mladju i jacu. Mislim da su sve zive jos uvek
Ne znam kakav je osecaj i ja ih samo silujem, znaci bez zrtava, ali ti kako si krenuo... :eyebrows:

eto, meni su dve 6800Gt trajale do prvog klika turn ON...mora da sam preterao u silini na dugmencetu:d ...***

Vrh Dno