Šta je novo?

Šta je sad ovo ?

Dejjan

Slavan
Učlanjen(a)
08.07.2006
Poena
319
Danas mi je isticao šestomesečni nalog na fileserve.
Gledajući prethodnih dana šta da radim,zbog manjka linkova,rešio sam da ga neprodužavam.Video sam da se sa "zaliva" može sasvim lepo skidati,a i imam nalog na jednom privatnom, za HD stvari.
I pre sat vremena mi na mobilnom stigne poruka od Rajfajzen banke,gde imam tu internet karticu :
"Korišćenje kartice....
Datum 17.03.2012.
Iznos : 34,99 eura
Mesto : Fileserve LTD"
Znači,nemogu da verujem,neko,nešto,ili šta ja znam,mi je skinulo sa računa tačan iznos za novu šestomesečnu pretplatu !
Uđem ja na nalog,da pogledam šta se dešava,a ono piše :
Premium Until 13 September 2012 EST
Probam neki link da vidim kako radi,odmah skida fajl bez problema.
Da li neko ima ideju šta se tu desilo,ili da lli se to već nekome desilo ?
Neznam ima li poente da im uopšte nešto pišem ?

Pa izgleda da je na osnovu toga sto si vec jednom ubacivao karticu prilikom kupovine pretplate, to odradjeno opet, jer je verovatno nisi otkazao.

Malo sam proguglao po ovom pitanju,i izgleda da si u pravu.
Čitam,još ljudi se žale da im je nalog automatski produžen,i štaviše imaju problema da ga kenseluju.
Hebote,ovo je kao u mafiji.Možeš da uđeš,a nemožeš da izađeš :d
Stvarno neverovatna gramzivost.Nikada na pamet mi nebi palo da tako neko može neprofesionalono da posluje, da nepitano koristi tuđ novac i neznam koji još koji epitet da im udelim.

Dabogda im svima Kim Dotcom bio cimer. :D
Taman sam dobio free plaćanje informatike za ovaj mesec,i sad ovo.
Bog dao,bog uzeo.
Za te pare sam mogao pazariti čobana Diabla i tamaniti mu pajtaše u sve Pink okruženju :d

To je zeznuto, moras paziti kada placas nesto sto se automatski obnavlja na odredjen vremenski period. Ja sam ortaku uzeo neki seedbox koji se obnavlja na nedeljnom nivou, sve dok ga ne deaktiviras. Srecom pa takve stvari prvo preispitam, nemam toliko para da se igram sa tim stvarima :D. No, dobro, nije strasno, 35e. Srecom pa nije vise :D.

Vrh Dno