Šta je novo?

Šta je ovo?

nikad_prvi

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2006
Poena
319
Slučajno sam naletio na ovo pa moželi malo nekakve kritike na ovaj komp?

Jeli ovo dobro ili nije?

Cijena je u kunama ali kada se to pretvori i vrati pdv-e to je negdje oko 1000 evrića.

Prilozi

• 111.jpg
    111.jpg
    77.6 KB · Pregleda: 194
?

Imali iko da zna nešto o ovom komp.?

Prosto nije moguće da nema nikakvog odgovora, ili je ovo neki extremni primjerak.

Koja je ovo firma i da li ovo vrijedi ovih para?

konfiguracija je fantasticna jedino me brine sto ne nalazim ni jednog zastupnika u srbiji (uopste jako malo informacija o toj marki) sto moze prouzrokovati probleme u slucaju nekog kvara. da nije navedenog sigurno bih se odlucio za kupovinu ovog laptopa a ovako razmisljam ipak samo jos o ovom aceru:

Intel(R) Core(TM)2 Duo mobile processor T7300 (2GHz; 4MB L2 cache; 800MHz FSB) (Santa Rosa platforma)
Mobile Intel(R)965PM chipset
2GB Dual-channel DDR2 667MHz (max. 4GB)
160GB 5400rpm hard drive
1GB Intel(R) Turbo Memory (sluzi za Vistinu ReadyBoost tehnologiju)
15.4" WXGA high-brightness (220-nit) CrytalBrite 1280x800 8ms
Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG (802.11a/b/g)
4x USB; 1x FireWire; 56k modem; Bluetooth; Infrared
nVidia GeForce 8600M GT 256MB (TurboCache up to 1024MB; HDMI connectivity; D-Sub)
8x DVD-Super Multi DL drive (na americkom trzistu se isporucuje 1x HD DVD)
Crystal Eye webcam
3.00 kg
MFR-claimed battery life: 3.5h
Windows Vista Home Premium i gomila predinstaliranog software-a...

sto se tice tvog pitanja, nadam se da sam bar delimicno odgovorio

Ma sve je to super, ali su u pitanju proizvodi koji se sklapaju u kini za narucioca pod nekim narucenim "novim" brendom, za koji niko ne zna koliko dugo ce postojati, ko vrsi support i kod koga ces da servisiras i kupujes delove kada taj brend "nestane" sa lica zemlje ;)

Poslednja izmena:
parva firma :)

to ti je isto kao kad kupis neki HW negde u grdau, i kad nesto crkne nema ni firme vise, a o garaniciji i da ne govorimo
,)

Nazad
Vrh Dno