Šta je novo?

Šta brisati sa Samsunga

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Koje aplikacije se bez ikakvih problema moguće obrisati sa Samsung telefona i koji je alat najbolji za tako nešto

Hvala ti za link, čime je to najbolje odraditi i imaš li info o nekim dodatnim koje nisu navedena naonom linku

@milicevic
Hvala za link

@Corvus Corax
ES File Explorer odaberem opciju brisanja i dobijem info da je sistemska aplikacija i da nije moguće. Telefon rutovan. Ranije sa tom aplikacijom nisma imao nikakvih problema

Znam d aje nek oovde preporuzčivao aplikaciju koja je siključivo za tu namenu

Možeš titaniumom npr

moja preporuka ide app master-u :D

Titanium je najbolji :D

Nemos ti brate obrisati koliko ovi iz Samsunga mogu staviti...

@milicevic
Hvala za link

@Corvus Corax
ES File Explorer odaberem opciju brisanja i dobijem info da je sistemska aplikacija i da nije moguće. Telefon rutovan. Ranije sa tom aplikacijom nisma imao nikakvih problema

Znam d aje nek oovde preporuzčivao aplikaciju koja je siključivo za tu namenu

Jesi uključio root ptistup u ES file exploreru?

@Kritika Ukljuci root, dozvoli pristup i onda uradi rw mount sistemske particije (isto u root podešavanjima) i briši šta želiš.

Pablo
Corvus Corax

Ako mislite na opciju "Root Explorer" ona je podešena na ON

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1394066693461.jpg

Trebas da pritisnes na to gde ti stoji on i da ti izadje ovaj meni

@Pablo
@Corvus Corax
@fkloznica

Odradio na osnovu pomoći. cheers

Zaboravlja se kad se neka apliacija dugo nekoristi. Proveriću linkove koji su ostavili Vojkan i milicevic šta je bezbedno brisati mada su to subjektivne stvari jer vidim da se pominju neke aplikacije koje ja nikako nebih dirao sa telefona.

p.s.
Zahvaljujem i ostalima na preporuci za bekap program ZlajoX, GiBo2pac

Ono je spisak aplikacija koje možeš da obrišeš a da ne ubiješ telefon. Naravno ako ti treba nešto od toga preskočiš...
Mada u principu vredi brisati samo one app koje rade u pozadini da bi oslobodio ram, eventualno i one koje stoje u draweru da ga malo pročistiš... Ove ostale mogu da ostanu da ćute i smrde

Tamo videim da nepreporučuju diranje gtalk mad aga je više ljudi ubilo bez ikakvih problema. KOnstantno mi je pokrenuta aplikacija TM update service (es explorer) iko je podešeno da nevrši automatski update.

Neki se preko ES Task manager mogu disejblovati ali ima dosta aplikacija kojima nevidim namenu a neuspevam da nađem info i istima.

I još jedan problem koji neuspevam da rešim Saund recorder se nalazi među sistemskim ali nigd enema na telefonu prečice za njega. Kada je napravim is es explorera prođe instalacija ali se aplikacija i dalje nepokreće. Ako ne može da se koristi sklonio bih je sa telefiona ali neznam da li je možda vezana za kameru

Nazad
Vrh Dno