Šta je novo?

Šta ćemo sada kada je Bill zavrnuo slavinu

anagarika

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2005
Poena
309
interesuje me da li neko možda zna kako ćemo sada da skidamo hotfiksove i ostale dopune za OS...pre neki dan sam primetio da nam je bill uskratio tu mogućnost i da više toga nema...pitanje je šta dalje...? :crash:

Mozda pomogne i autopatcher, pa odaberes koje updateove hoces da instaliras.

re

Meni je sinoc oko pola 12 uvece skinuo sam update i security fix-ove sa automatic updateom na win xp sp2.

Poslednja izmena:
ja na poslu imam originalne win, ali mi ne bi palo napamet da ih validiram... lepo postoji nacin da se to obidje...

Jel ovaj thread znači da oni tweakovi više ne rade?

Mozes da upises fakultet, i da dobijes dozivotnu besplatnu licencu MS windows-a, pod odredjenim uslovima, registrujes se i postanes legalni korisnik.

A ako ne studiras, onda lepo radi i zaradi za original.

Ja ne bih ni mrtav kupio original bilo kog Win OS-a... Sta ce Gate$u jos para, kad je najbogatiji covek na svetu???

Dorry je napisao(la):
Ja ne bih ni mrtav kupio original bilo kog Win OS-a... Sta ce Gate$u jos para, kad je najbogatiji covek na svetu???

A kada bi postojao veci izbor ti bi kupio neki OS?

Zar nisu threadovi tipa "Kako da update-ujem nelegalni windows?" nepozeljni na Bench-u?

Ja sam naglasio da je sto se mene tice ovo topic kako updateovati windowse BEZ dodatnog legitimisanja ms-u...

šta vam fali da se legitimišete? meni ne smeta
doduše, zna da smori ponekad

Očigledno ne razumeš... Koncept privatnosti? ;)

Ronnie Coleman je napisao(la):
Očigledno ne razumeš... Koncept privatnosti? ;)
Validacija beše anonimna...

Dorry je napisao(la):
A softver firimi čiji vlasnici nisu najbogatiji ljudi na svetu si kupio?

petkods je napisao(la):
Mozes da upises fakultet, i da dobijes dozivotnu besplatnu licencu MS windows-a, pod odredjenim uslovima, registrujes se i postanes legalni korisnik.

A ako ne studiras, onda lepo radi i zaradi za original.

Na koji fakultet mislis?

Postoji srpki update (ma mi smo cudo):
pre pritiska na dugmice express ili custum upisite u adres bar sledece:
javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')
i pritisnite enter, pa potom custom.
Izvini Bili ovo je bilo jace od mene ... :wave:

Šta dalje pričati...svako je imao nešto da kaže povodom moje želje da nekako doskočimo bilu...ali sada samo mogu da konstatujem i sa oduševljenjem da preporučim Gedzu za ministra informatike...ajde sve najbolje...ništa nam bolje nisi mogao dati do ovu komandu...

koristeci se ovom naredbom uspeo sam da instaliram softwer i hardwer dopune ali oveHigh-Priority Updates nesto nece da skine...prvi put ih je skinuo i resetovao sam komp...a onda nakon sto sam ponovo posetio sajt pokazao mi je da ih trebam skinuti i onda vise nije hteo i pokazivao mi je poruku kao i pre the following updates were not installed...

rec je o sledecim dopunama:
update for outlook 2003 junk E-mail filter (KB904631)
office 2003 service pack 2

Ne vec prvo odes do RC-a svog faksa, vise skole ili srednje ako je na spisku i kazes im da hoces da koristis MS programe, oni ti traze index ili knjizicu i vide da si upisao godinu i onda ti oni kreiraju nalog i daju ti user/pass pa se ti tamo ulogujes sa tim i narucis sta ti treba pa onda njima u RC doneses prazne cd-ove/dvd-ove i oni ti to narezu i to je to...imas legalan win ili drugi ms program(doduse nije u pakovanju vec eto na tvom cd ili dvd medijumu).

BTW Ovako to ide na ETF-u, a za druge je mozda drugacije ali bi trebalo da se raspitas u RC-u isl...

Poslednja izmena:
I do kad to traje? Jesam na ETF-u ali nisam u BG-u

Pa to mozes da odradis bilo kada(mozda sada ne bi mogao jer bi cekali da upises godinu), a sama procedura ne traje dugo tj. odes jednog dana kod niih i registrujes se, dodjes kuci i narucis cd-ove pa mozes isti dan ili sutradan(zavisi do koliko oni tamo rade) da im doneses cd-ove i onda cekas dan-dva da ti oni to narezu i to je to....

Nazad
Vrh Dno