Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Ja sam se premisljao za tu LIT ali je gornji grejac bas mali.Rerna Electrolux EOF4P74X, COE7P31X2 ili EOE7P31X. Mada za koju god Electrolux se odlucis neces pogresiti. Ploca Electrolux LIT30210C ili Bosch. Sa masinom za ves ni sa Lg ni sa Electrolux neces pogresiti. Frizider Lg GBF31DSLZN.
Nisi napisao koliki je budzet?Veliko hvala Aleksa na preporukama.
Ono sto me zanima vezano za ovaj LG frizidera je ima neki posebni razlog zasto bi mu dao prednost u odnosnu na ove Liebherr-ere ili?
Jos jednu stvar sam zaboravio da pitam a to je preporuka za aspirator za kuhinju...
Javi mi se na PM, da vidm sta mogu da ti sredim po ubrzanom postupku.Mali update; danas sam zvao servis Ignis, kao ovlašćeni za Bosch.
U principu, njima je bitno da naplate 3500din za dolazak majstora i to je to. Neće unapred ni približno da kažu procenu cene servisiranja (zamene ventilatora). Tako da kad naplate tih 3500din, mogu onda lepo sa lupe cifru kao i za ceo novi uređaj. Nemaju potrebe da bilo šta drugo rade.
Centralni servis nije moguće dobiti na telefon, pa se nadam da će nekada odgovoriti na mejl.
Toliko... "like a Bosch"
Pa u principu, kod servisa gotovo uopšte nije moguće doći do razgovora sa serviserom. Pričaš sa "osobom za kontakt sa klijentima", koja je samo to. Pitanje je da li zna šta je ventilator (u rerni). Slažem se da bi service support mogao biti drugačije organizovan da se ponešto može pomoći korisnicima i bez izlaska servisera na teren.@NShappy Ne bežim ja od toga da platim dolazak servisera. To je nešto sasvim normalno, kao i za odnošenje i donošenje uređaja. Čitao sam svoj post više puta i nije mi jasno kako si zaključio da to želim da izbegnem?
Vec sam napisao goreCena nekog sporeta se slobodno formira, nije fiksna.
Ima firmi koje prodaju uglavnom na kredit ili cekove pa drze visoke cene, ali to nije reper ni za sta.
daj model sporeta pa da vidimo koliko kosta.
Ovi jos ludji🙃😗😂