Šta je novo?

Čuveni regionalni sajt Titlovi se gasi od 1.februara

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Sajt-Titlovi-pred-gasenjem.webp

Čuveni regionalni sajt Titlovi se gasi od 1.februara​

Titlovi.com, jedna od retkih regionalnih veb stranica koja je praktično postala institucija i ažurna je praktično dve decenije, našla se pred gašenjem.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-i-servisi/cuveni-regionalni-sajt-titlovi-se-gasi-od-1-februara/

Mislim da je ovo bolja tema i za neke podrobnije informacije o mogućim uzrocima, daljim događanjima u vezi sajta, predloženim modalitetima "spasavanja" kao i za komentarisanje...

E pa drugari moji, kao dugogodišnji administrator Titlova, kažem vam - nije gotovo! Jednom sam, tamo neke 2005. izvukao sajt kad je bio pred gašenjem, oformio grupu prevodilaca i napravismo Titlove kakve danas poznajete. I sad će biti tako. Nikola, vlasnik, ja i još par ljudi radimo na prevazilaženju problema, tako da vam sa 99,99% tačnosti kažem da Titlovi nastavljaju rad. Promeniće se, verovatno, vlasnička struktura, ali sajt kao sajt, prevodioci i prevodi ostaju.
Lep pozdrav svima 😁

Mislim da je ovo bolja tema i za neke podrobnije informacije o mogućim uzrocima, daljim događanjima u vezi sajta, predloženim modalitetima "spasavanja" kao i za komentarisanje...

Neka administratori spoje teme, posto u onoj nije pisao administrator Titlova.

E pa drugari moji, kao dugogodišnji administrator Titlova, kažem vam - nije gotovo! Jednom sam, tamo neke 2005. izvukao sajt kad je bio pred gašenjem, oformio grupu prevodilaca i napravismo Titlove kakve danas poznajete. I sad će biti tako. Nikola, vlasnik, ja i još par ljudi radimo na prevazilaženju problema, tako da vam sa 99,99% tačnosti kažem da Titlovi nastavljaju rad. Promeniće se, verovatno, vlasnička struktura, ali sajt kao sajt, prevodioci i prevodi ostaju.
Lep pozdrav svima 😁
Nikola imao cyber napad, titlova, moj tv je vec dao .... svakako nadam se da ce biti sve ok donacije mu nisu u opticaju (kaze da ih se gadi i da je to poslednje sto bi razmatrao) dosta njih se javilo za sajt... Bice sve kako treba. Nadam ce operacija pre svega uroditi plodom... i da ce sve biti kako treba.

E supeer ako nastvaljaju sa radom. Prezadovoljan sam sajtom a i nekako sam nostalgičan, ipak dugo taj sajt postoji

Nazad
Vrh Dno