Šta je novo?

Čudno zamrzavanje

maciguZ

Cenjen
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poena
169
Imam jedan neobican problem. Naime svako vece tacno u 00:00 komp se zamrzne na tacno 2 sekunde. Sta god radio bilo igranje ili slusanje muzike. E sad recicete virus, nije :) Prvo sto sam skenirao sa KIS 2012, Malwarebytes-om, SUPERAntispyware-om, drugo sto je CPU u to vreme izmedju 0 i 3 % opterecenja, RAM je takodje na normalnim vrednostima 1500-1700 MB i trece HDD se najnormalnije ponasa nema nikakvog drljanja igle po glavama i slicno. Mislio sam da je zakazana defragmentacija iskljucio sam je i opet se javljaju te 2 sekunde :mad: Jedino mi pada na pamet da se KIS konektuje na server da bi skinuo nove definicije, ali to ne radi preko dana tj. kada skine novi update ne zamrzne se komp. Osim toga sve radi perfektno, ali bukvalno :) Da li znate koji servis ili program me zavitlava? Unapred hvala na odgovoru :)

Hahahahahaha lepog li imena :d Stvarno ako znas resenje reci ga :D Zaboravio sam da kazem OS je Windows 7 ULTIMATE x64 :)

Poslednja izmena:
probaj da mu dohakas nekako.
moj predlog je da navijes tel na 23:59. u to vreme pokrenes task manager (bice brze sa ctrl+shift+esc), razvuces ga preko celog ekrana (zbog boljeg pregleda), otvoris jezicak sa procesima i cekas 00:00.
valjda ce da pokrene neki proces koji ces da ulovis...

Bas sad to razmisljam da uradim, ali sa Process Explorer-om, videcu sta ce biti pa cu javiti. U svakom slucaju hvala :)

Nisam nista uhvatio :( :( :( Mangup ko da je znao da ga cekam sad se pojavio samo na sekund :mad: Ne znam sta bi mogao da uzmem da brisem od programa stvarno pocinje da me nervira...Probacu opet sutra iskljucicu sve sto budem mogao od servisa pa cu ih polako vracati pa cu valjda odkriti uljeza...

Poslednja izmena:
Pogledaj u task scheduler - sigurno je nešto tamo.

Skini Process Explorer, stavi da je Update speed 10 sekundi i posle zamrzavanja ga pauziraj (Space)...

Verovatno moze i elegantnije...

Pogledaj u task scheduler - sigurno je nešto tamo.
Hvala ti puno ispostavilo se da je nesto tamo i odma sam iskljucio. U pitanju je neki update program, ali ne za Windows 7 vec sa Windows Server 2008 :d Nije mi jasno samo kako se ukljucio kad mi je ova instalacija stara 9 meseci, ali cudni su putevi Windows-a :) Veceras cu se javim da potvrdim :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno