Šta je novo?

Čudan problem sa zvukom

Goyakla

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2005
Poena
705
Kupio sam novu ploču i u zvučnicima i slušalicama čujem neki čudan, da ga tako nazovem "električni zvuk", kao zujanje.
Na staroj ploči nisam imao tih problema.

Šta li može da bude? Imam instalirane Realtek drivere

Pogledaj da li je dobro ukljucen kabal u zvucnu .

Mislim da je problem u tome što sam kabal koji vodi od zvučne do izlaza na vrhu kućišta provukao ispod ploče, pa mu ploča pravi smetnje.
Ipak se čuje samo u slušalicama

Ja mislim da je problem u samoj bananici.Pokusaj malo da je okreces i mrdas kabal pri vrhu bananice levo desno.Tu se sigurno stvara prekid.

Evo i da potvrdim ako nekoga interesuje. Problem jeste bio u tome što sam kabal koji spaja prednji izlaz za slušalice provukao direktno ispod ploče. I naravno napon/struja u ploči je pravio smetnje

Vazno da sada radi.Pozz

Pisem ovde da ne bih otvarao novu temu. Imam Creative X-FI Titanium zvucnu i Logitech z506 zvucnike. Problem je u tome sto windows zvuci (pri boot-u i ostali) i windows media player imaju distorziju, tj cuje se kao da su zvucnici popucali, dok se na winampu i u igrama cuje perfektno bez ikakve distorzije. Takodje u KMPlayer-u kada pustim film na zadnjim zvucnicima se glas jedva cuje i sa distorzijom. Probao sam sve drajvere, ukljucujuci i beta, daniel_k i pax. Proverio sam sve kablove. Ima li neko resenja za ovaj problem? Inace ljudi se zale na zujanje kada nema muzike, ja sa tim problema nemam.

Nazad
Vrh Dno