Šta je novo?

Čudan problem sa windowsom/internetom

• Začetnik teme Začetnik teme Dejjan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dejjan

Slavan
Učlanjen(a)
08.07.2006
Poena
319
Problemi su poceli pre 4 dana kada sam na internetu hteo da sa nekog sajta skinem neki video kodek,koji mi je bio naznacen da mi nedostaje da bi pokrenuo neki video streaming.Ja pokrenuo instalaciju tog kodeka misleci da je bezbedno,ali sam izgleda pokupio nesto.naime,posle toga trecinu stranica na internetu koje sam pre mogao da otvorim sada nemogu.Neotvara mi ni benchmark.co.yu,pa ovo sada pisem na poslu.Samo mi se otvori bela stranica,i nista neucitava.Zanimljivo da mi otvori pocetnu google stranicu,ali kada upisem neki pojam da mi pretrazi opet se nista ne desava.Nakon toga sam deinstalirao Kaspersky antivirus za koji mi je istekla licenca ,instalirao sam NOD 32 , Spyware Doctor i Ad-aware 2008 i neki registry cleaner.Nista od toga mi nije pomoglo da ocistim widows,opet nece te strane da mi se ucitavaju.Zanimljivo je da sam pre 2 dana na kratko mogao da otvorim sve stranice,ali to je bilo na kratko ,kad sam hteo nakon nekoliko sati da otvorim ponovo nisam mogao.Koristim mozillu ,ali nece ni u IE da mi ucitava.Zanimljivo je da otkada sam instalirao mozillu 3.0.1 neke stranice mi se same refreshuju,znaci neucitami se ni cela stranica,a vec mi reloaduje istu.Neznam da li ima josh neki anti spyware program ili antivirus da instaliram pa da probam.ima li neko ideju shta se tu desava sa internetom.Da li sam pokupio nekog trojanca kog nemogu da ochistim sada?

Problemi su poceli pre 4 dana kada sam na internetu hteo da sa nekog sajta skinem neki video kodek,koji mi je bio naznacen da mi nedostaje da bi pokrenuo neki video streaming.
Pr0n, a? :d :-devil-:
🙂
Skini Malwarebytes i SUPERAntiSpyware free, izvrsi update i preskeniraj/pobrisi sve sto nadju... 🙂
Ukoliko jos ne budes imao pristup net-u i posle ciscenja, skini LSP fix. 🙂

Poslednja izmena:
Hvala,probacu to kad se vratim kuci sa posla.

Ovaj prvi program Malwarebytes je reshio problem(barem se nadam ,sada sve stranice otvara normalno)Hvala josh jednom.

Nazad
Vrh Dno