Bojan_N
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.11.2004
- Poena
- 650
Pozdrav, imam čudan problem sa pingom, pa reko da vidim ima li ko od vas neku informaciju o tome šta može da bude problem.
Koristim SBB-ov Internet i, kako su povećali ove brzine, mučim muke sa pingom (dakle, ranije je sve radilo kako treba).
Imam računar i laptop u kući.
Laptop ima XP, a komp Win 7. Ping je totalno čudan u sledećem smislu
Ja ovde ne vidim nikakvu logiku, ako iko može da mi pomogne, neka mi da neki savet. Probao sam još jedan router i situacija je bila ista.
SBB mi je izašao u susret, dolazili su njihovi tehničari više puta, cimali su se ljudi ko nenormalni, ali ni oni sami ne znaju da mi kažu koje je rešenje. Probali smo da povežemo i modem direktno na ulazu u stan i situacija je bila ista. Probao sam i još jedan router koji je identičan kao moj, ali je rezultat bio isti - dakle nije do routera. U pitanju je TP-Link WR340G sa apdejtovanim firmverom.
Koristim SBB-ov Internet i, kako su povećali ove brzine, mučim muke sa pingom (dakle, ranije je sve radilo kako treba).
Imam računar i laptop u kući.
Laptop ima XP, a komp Win 7. Ping je totalno čudan u sledećem smislu
- Povežem laptop direktno na SBB modem i ping je OK
- Povežem moj komp direktno na modem i ping je loš (instaliran svež sistem samo sa drajverima - ista situacija bilo da je XP ili Win 7 instaliran na mom kompu)
- Povežem laptop preko routera i ping je loš
- povežem moj komp preko routera ping je isti kao i kad je direktno povezan
Ja ovde ne vidim nikakvu logiku, ako iko može da mi pomogne, neka mi da neki savet. Probao sam još jedan router i situacija je bila ista.
SBB mi je izašao u susret, dolazili su njihovi tehničari više puta, cimali su se ljudi ko nenormalni, ali ni oni sami ne znaju da mi kažu koje je rešenje. Probali smo da povežemo i modem direktno na ulazu u stan i situacija je bila ista. Probao sam i još jedan router koji je identičan kao moj, ali je rezultat bio isti - dakle nije do routera. U pitanju je TP-Link WR340G sa apdejtovanim firmverom.
Poslednja izmena: