Šta je novo?

Čime klokovati AH3650/Silent/HTDI/512MB GDDR2

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
ATiTool neće, u drajverima ne postoji opcija Overdrive, SmartDoctor nisam pronašao na Asusovom sajtu, ne znam da li postoji još neka opcija...

Sve mi se čini kao da je lokovana kartica...

Sada ne znam šta da zadržim u kompu, izbor je 6600GT 128MB, 7600GS 128MB i ovaj 3650. 3650 je najjači na default podešavanjima i čini mi se da CSS najbolje radi sa njom mada možda je to placebo efekat.

Nisam siguran da je 7600GS sa 128 ili 256 rama ali sigurno je DDR2 u pitanju kao kod 3650, dok jedino kod 6600GT je DDR3 memorija.

Mislim da su sve 128bit i to je to valjda. Ako se ne može klokovati, šta preporučujete da zadržim.

Mislim da je 128MB malo za CSS :wave:

amd gpu tool;)

Riva Tuner je odneo pobedu ali ja npr u CSS stress testu ne dobijam ništa kada klokujem grafičku. Moram da instaliram neki 3dmark pa da napravim uporedni test ...

Riva Tuner je odneo pobedu ali ja npr u CSS stress testu ne dobijam ništa kada klokujem grafičku. Moram da instaliram neki 3dmark pa da napravim uporedni test ...

Ako je sve to sa procesorom iz "moja mashina" i nema neke vajde klokovati grafu. Al' svaka chast na kloku proca!

Ako je sve to sa procesorom iz "moja mashina" i nema neke vajde klokovati grafu. Al' svaka chast na kloku proca!

Ma jok, moju masinu nisam menjao i ako sam to prodao pre par godina jer mi je to mašina koja mi je ostala u lepom sećanju koja je mogla još više od napisanog ali to je bila stabilna brzina pa sam to napisao. Plus to je mašina uz koju sam najviše naučio o kompovima pa zbog toga ima da ostane zauvek tu i ako sam sada na Appleu :)

Ovo je grafika u kompu na poslu. Nisam još uvek našao vremena da probam neki 3dmark ali čim budem moraću da se raspitam u čemu jer fora ako ne bude razlike između rezultata na defaultu i kada je klokujem...

:wave:

Nazad
Vrh Dno