Šta je novo?

Xiaomi Mi A3

Meni nije problematican, mada ga ne bih ocenio nesto spektakularnim, tako da ne znam koliko je tebi merodavno, ali svakako ga drzim na maksimumu, tako da nije da moze da bude prejak.
Nokije imaju dosta jak zvuk, bar koje sam ja susreo, tako da mozda sacekas 6.2, ona taman ima veci ekran od 6.3, i sve ostalo solidno, trebalo bi da bude 250e.

Od trenutnih konkurenata jedino sto mozes da razmotris u tom cenovnom rangu sa vecim ekranom i baterijom su RN7 i RN8, ali opet sto se tice jacine zvuka pri razgovoru, ne mogu da budem merodavan, jer ne obracam generalno paznju na to.
 
Interesuje me kakav je zvuk pri razgovoru na A3 posto slabo cujem i da li je neki drugi tel do 250eur mozda bolji sto se jacine zvuka tice. pored zvuka voleo bih tel sa vecim malo ekranom i dobrom baterijom, a ostale stvari su mozda dobro dosle ali nisu toliko bitne i presudne. Hvala

Na to pitanje može da ti odgovori samo onaj ko takođe slabije čuje, a to sam između ostalih i ja. Ne znam koliko je tebi oštećen sluh, meni je bio 30% pre 20-tak godina(danas je možda i više). Koristio sam A3 jedno 2 nedelje i za to vreme nisam imao nikakvih problema prilikom razgovora. Usvakom slučaju, najbolje je prvo da probaš telefon koji bi da kupiš, da vidiš/čuješ da li ti odgovara ili ne.
 
Zna li neko hoce li moci da se flesuje MIUI?
Dopada mi se telefon i cena je prihvatljiva, ali ovaj cisti android nikako ne mogu da prihvatim.
 
Zato što su A1 i A2 imali kineskog MIUI suparnika.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
 
Meni samo nije jasno zasto telefon nema dupli tap.

Recimo kada se bilo gde na ekranu udari samo jednom, to pali FP indikator, dakle ekran ima tu predispoziciju.

I ne vidim zasto bi isto tako bio problem nativni AOD, kada vec postoji Ambient Display kada stignu notifikacije.
 
Kakve su boje A3 uzivo:
Kind of Gray, Not just Blue, More than White
 
Moj je bio Not just Blue. Ta plava boja je otvorenija od Glacier blue na Mi 9T. Nije loša, u svakom slučaju stvar ukusa...
 
Na to pitanje može da ti odgovori samo onaj ko takođe slabije čuje, a to sam između ostalih i ja. Ne znam koliko je tebi oštećen sluh, meni je bio 30% pre 20-tak godina(danas je možda i više). Koristio sam A3 jedno 2 nedelje i za to vreme nisam imao nikakvih problema prilikom razgovora. Usvakom slučaju, najbolje je prvo da probaš telefon koji bi da kupiš, da vidiš/čuješ da li ti odgovara ili ne.

Hvala, mada danas tesko da neko dozvoljava probu tel pre kupovine vadeci se da ne otvaraju i da su fab zapakovani a ovi ovlasceni imaju tel kojima sve mozes probati osim naravno zvuka pri razgovoru
 
Ja imam Kind of Gray, i otprilike je onakva kao na slikama. Meni se svidja nijansa, jer nije crna dosadna, nema onih psihodelicnih presijavanja, a opet je unikatna.

Drug ima beli koji je prelep, po meni jedan od najlepsih telefona u poslednje vreme, i biserno beli je u principu, sa minimalnim presijavanjem na svetlu. Jedino mu je ram hromiran, pa ne znam da li sklon guljenju, medjutim kada ga uzmes u ruku prosto deluje kao da je aluminijum po zavrsnici.
 
@miki nbg, ako ga neko ima od tvojih prijatelja i poznanika, od njih ga probaj. Ako si nagluv kao ja ili tu negde...nećeš imati problema sa A3.
 
Poslednja izmena:
Imate u Logic shopu sve izložene. Drugar danas prešao sa Iph X na A3, kao da uštedi i nije zadovoljan, ali nije ni nezadovoljan. Hteo je 170e da da za J7, jedva sam ga odgovorio da se ponizi i uzme krš šaomi za taj keš [emoji23]

Meni se najviše sviđa plavi, drugo mesto beli. Poredio ga danas sa Ipx X i mojim 9T. U odnosu na 9T kamera lošija kako po danu tako i uveče, ali sam zadovoljan generalno. Lepši mi je nazad od 9T i manji, što je veliki plus za mene, lepo leži u ruci i ekran je dobar. Pikseli se vide, ali ne smeta za gledanje kao što se pominje ovde, lično ne bih prešao preko toga, ali sam zadovoljan. Definitivno za taj keš best buy.

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk
 
Stock je malo bolja na Mi 9T, ali ne toliko da bi zbog nje kupio devetku. Gcam nisam koristio.
 
Kakve su boje A3 uzivo:
Kind of Gray, Not just Blue, More than White
Blue je zanimljiv, plava sa S linijom koja se preliva, a gray je mešavina iz svetlo sive u tamno sivu, ali vertikalno se menjaju nijanse. Beli nisam video.
 
Meni se desava nesto zanimljivo. Recimo kada oznacim tekst u Chrome-u da ga kopiram, i sklonim, slova ostanu ocrtana na ekranu, i tako se zadrze pola minuta-minut, bukvalno kao indigo...
 
Ko nije kupio ovaj tel., mislim i da je bolje da ne razmišlja o njemu., posle mesec dana korišćenja, opšti utisak je dobar, ergonomija odlična, baterija isto tako, ali nedostatak indikacije pristigle poruke je frustrirajući. Ako ga nisi čuo, moraš da ga upališ, da bi vido el bilo nešto, wifi direct neupotrebljiv, e da, lep je.
 
Meni LED notifikacija radi kako treba, nakon što sam je uključio.
 
Tom logikom bar 3/4 novih telefona ni ne treba razmatrati...
 
Led notifikacija radi , obaveštenja stižu normalno. Baterija fenomenalna .

deabc8382aa8125fd8a6c7bb50e5d23b.jpg
df1597bed3fe4b8ea8fdcf0ba9430689.jpg
5916f328c5ba17de65650184749bb5bf.jpg


Послато са Mi A3 помоћу Тапатока
 
Još kad bi mogo da se koristi wifi direct, ako je neko podesio, nek javi kako. Meni treba za prenos, između samsung tab a6 i ovog telefona. Sa huaweja p smart z, radi odma, sovog nisam uspeo.
 
Kako mogu da se povežem na Mi Account ?
 
Nikakvo. Android One podrazumeva samo Google nalog.
 
da li ima neke razlike između gcam i obične u realnom radu ?
 
Nazad
Vrh Dno