Šta je novo?

MS Industrial Black Widow

danek

Cenjen
Učlanjen(a)
29.01.2010
Poruke
226
Poena
169
IMG_3542_resize.JPGIMG_3546_resize.JPG
IMG_3543_resize.JPGIMG_3544_resize.JPG
IMG_3550_resize.JPG

Evo malo slika za prvi utisak.
Samo da napomenem da nisam radio nikakav cable manag. tako ne zamerite mi.
 
Ja unutrašnjost nisam video na slikama, pa nema ni osnova za zamerke :)
 
reci kasnije kako se i ti ventovi ponasaju,ne deluju mi previse neozbiljno...
 
E sad posle nekoliko dana prvi utisci.
Temperatura graficke i procesora u idle-u opala za 2-3 stepena, slicno i u load-u.
Temperatura hardova losa 34-35c, kao da vazduh ne moze da dopre do njih.
Sto se tice buke ventova jako, jako tiho.
To je po meni i najveci plus kucista.
I naravno najveca mana mesta za samo dva harda od3.5 inca.
Check Holiday Gift Guides and Michaels Weekly Ad.
 
Poslednja izmena od urednika:
to je thermalright true? :) ako jeste,da ti nije slucajno visak? :) kuva mi se ovaj moj 2500k na stock palacinci... :)
 
Nije, neki Alpenfohn Brocken i ima malo ostecenu bazu.
 
Define R4 za siromasne :) salu na stranu, MS kucista izgleda nude podosta za novac. Cak i jeftini modeli kakav je Ranger deluju solidno pod rukom a to je kuciste od 20e.
 
pa odradite neke rivjuove kad ih imate vec u shopu...
 
Slabo se na internetu može pronaći nešto o MS kućištima i generalno o MS proizvodima.
Čudno da nemaju neku službenu stranicu gdje imaju predstavljene svoje proizvode.
 
sve kosta,pa i ozbiljnija promocija.s' obzirom da je i kopija,nema sanse da ce vece face ili bilo ko zeli da postane veca faca i da pipnu to.samo vidi kako je Tt prosao po pitanju promocije posle skandala.
 
Kako ti se cini kuciste? Vidim da ima neki sloj zvucne izolacije na vratancima koja se nalaze na prednjoj strani ..pa me zanima dal mogu ta dva venta da uvlace vazduh kako treba i dok su vratanca zatvorena..logicno mi je da je airflow kroz kuciste osakacen kad su vratanca zatvorena! I dal je materijal kucista i ono samo onako nekvalitetno pod dodirom ili iako je budzet varijanta da je ipak prijatno iznenadjenje sto se tice zavrsne obrade?
 
Mislim da imaju rupe sa desne strane gde moze vazduh da udje za prednje ventove.
 
Vrlo sam zainteresovan da kupim ovo kućište tj lomim se izmedju njega MS FALCON i raidmax scorpio v kućišta. Interesuje me pod jedan kad se skinu poklopci odozgore el je ovo filter sa magnetnom trakom koji ostaje ???? Kad bi se stavila sva 5 ventilatora dali bi mogli da se kontrolišu pomoću fan kontrolora koji je ugradjen u kućište ??? Kavi su tvoji utisci i kako ti se čini završna obrada,kakvi su filteri ??? Mislim da je najveći bedak to što ima samo 2 mesta za hdd... Veliki pozzz
 
MS Falcon je isto kućište iznutra, nema čitač SD i micro SD kartica i svetle mu prednja dva ventilatora i ima prozor.

Kod Black Widow na vrhu su dva tapacirana poklopca koja možeš zameniti magnetnom mrežom, siguran sam da se na kontroler može dodati makar još jedan vent, za dva nisam siguran. Završna obrada je odlična, identična ili malo bolja nego na Fractal-u, Fractal ima veći odeljak za hardove, ali nema onu limenu kutiju koja sakriva iste kao i napajanje. Filteri su isti, tu nema šta da se razlikuje, perforirana mrežica i na jednom i na drugom. Dva mesta za hard jesu malo ograničavajuća na prvi pogled, ali može gore kod optike da se improvizuje i stavi još koji... Ima mesta za 3 SSD-a na drugim mestima, tako da ne zauzimaju mesta regularnim diskovima i je to ogromnoj većini dovoljno, mislim ovde pričamo o kućištu od 45e...

Scorpio V pored ovog uzmi u razmatranje samo ukoliko baš želiš da kupiš skuplje i nekvalitetnije kućište koje ima veći odeljak za HDD-ove i sa kojim ćeš morati da razmišljaš o skučenom prostoru kada staviš neku zver grafičku kartu od 30+cm. Na Black Widow tih briga nema, prostrano je i možeš da staviš šta hoćeš, takođe je i lim na BW bolji nego kod Scorpio V, da ne uzimam u obzir tapacirung koji je stvarno dobro odrađen.
 
Hvala na brzom odgovoru !!! Verovatno posle praznika kupujem najverovatnije MS BW tako da čim stigne kačim slike, kao i video recenziju kućišta možda odradim i video sklapanja moje mašine :D... Pozzzzz !!!!
 
Razmišljam da kupim... kućište izgleda sasvim pristojno za te novce, i prijno sam iznenađen.

pitanje, da li donje nogice mogu da se skinu?, i da li je limena kutija za napajenje i hardove obavezna

Thx
 
Nogice su ušrafljene tako da njih možeš da skineš... E sad maska koja skriva napajanje je nitovana. Znači ako ti je baš stalo da je skineš morao bi to bušilivom da radiš tj morao bi da razbušiš nitne . Nadam se da ti je ovo pomoglo ... Uskoro kačim na youtube moju recenziju kućišta kao i slike ovde na forumu ... Veliki pozzzzz
 
Baš fino deluje kućište, da li bi srks86 ili neko drugi ko ima ovo kućište bio ljubazan samo da premeri spoljašnje dimenzije kućišta sa nogicama, pošto nigde na netu tog podatka nema? Meni je visina najbitnija, naročito zbog pozicije usb i audio konektora. Hvala!
 
Zaboravih ovo da napomenem a i meni je ta informacija bila neophodna a ne nadjoh je nigde 470mm x 470mm x 230mm mere kućišta :D !!!!
 
Naleteh na ovo kuciste dok sam razmatrao da uzmem Silencio 352. Mislim da mi ovo vise odgovara, jer maltene je indenticno osim sto je vece, plus nudi bolji cable management. Imam SSD+1HDD tako da mi manjak HDD slotova nece predstavljati problem.

Verovatno cu ga uzeti.
 
Nazad
Vrh Dno