»RSS Benchmark sajt

      Strana 10 od 21 PrvaPrva ... 6789101112131420 ... PoslednjaPoslednja
      Prikazani rezultati od 136 do 150 od ukupno 314

      Tema: Povezivanje PCa i TVa

      1. #136
        Newcomers
        Na forumu od
        Jul 2009
        Poruka
        6
        nije kabl.
        onda mora biti graficka.

        ja ovo vise da se izjadam, nego sto mislim da nekog zaista zanima.


      2. #137
        Member Avatar korisnika zlaja87
        Na forumu od
        Mar 2007
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        328
      3. Moja mašina
        • CPU: I7 4790
        • MoBo: GA-Z87N-WIFI rev.2
        • RAM: HyperX Savage 16GB 2400MHz
        • VGA: GTX 960
        • MON: Dell U2414H x 2
        • HDD: M100 256GB
        • OPT: LiteON 124B
        • Case: BitFenix Prodigy RED
        • OS: Windows 7 x64 SP1
        • LAP: HP EliteBook 2540p
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: NETGEAR WNDR4300
      4. Aj probaj sve lepo da povezes, ali pre toga izvuci antenski kabl iz televizora, znaci da nije povezana antena.

      5. #138
        Newcomers
        Na forumu od
        Jul 2009
        Poruka
        6
        ^ obasja me tracak nade kad sam ovo procitala...

        medjutim juce kad sam probala novi kabl, koji je mnogo kraci (sto je iziskivalo pomeranje 5 tona televizora blize kompjuteru), antena nije bila prikacena.

        graficka je glavni osumnjiceni. ustvari TV-out, jer sve ostalo normalno radi.

        gledam onaj adapter, pa mi nesto nije jasno. na grafickoj je s-video out, u to je utaknut adapter iz koga s druge strane opet ide s-video out u koji je utaknut samo mali plasticni deo koji je s' jedne strane s-video a s druge strane ima ulaz za cinc... pa cemu onda sluzi taj adapter. da li mogu bez njega? reko' da iskljucim jos mogucnost da je do adaptera.

      6. #139
        Member Avatar korisnika zlaja87
        Na forumu od
        Mar 2007
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        328
      7. Moja mašina
        • CPU: I7 4790
        • MoBo: GA-Z87N-WIFI rev.2
        • RAM: HyperX Savage 16GB 2400MHz
        • VGA: GTX 960
        • MON: Dell U2414H x 2
        • HDD: M100 256GB
        • OPT: LiteON 124B
        • Case: BitFenix Prodigy RED
        • OS: Windows 7 x64 SP1
        • LAP: HP EliteBook 2540p
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: NETGEAR WNDR4300
      8. Nema mi logike da se nesto pokvarilo zbog krcenja, tj pomeranja... Antenu sam rekao da iskljucis jer signal od kablovske ume da remeti na nekim televizorima AV signal (zbog pojacala kablovskog signala itd itd)... Ta kutijica koju opisujes mi jedino deluje kao VIVO adapter, tj da imas Video IN i Video Out opcije na grafickoj... ako je to slucaj onda ne bi mogla da sklonis taj adapter i da prikacis direktno grafiku pa tv. Koja je verzija drajvera, i koj je operativni sistem istaliran? Da li ides na onu opciju force tv detection ?

      9. #140
        Newcomers
        Na forumu od
        Jul 2009
        Poruka
        6
        Citat Citiram korisnika: zlaja87 Pogledaj poruku
        Nema mi logike da se nesto pokvarilo zbog krcenja, tj pomeranja... Antenu sam rekao da iskljucis jer signal od kablovske ume da remeti na nekim televizorima AV signal (zbog pojacala kablovskog signala itd itd)... Ta kutijica koju opisujes mi jedino deluje kao VIVO adapter, tj da imas Video IN i Video Out opcije na grafickoj... ako je to slucaj onda ne bi mogla da sklonis taj adapter i da prikacis direktno grafiku pa tv. Koja je verzija drajvera, i koj je operativni sistem istaliran? Da li ides na onu opciju force tv detection ?

        evo ovakva kutijica



        sigurna sam da nemam video in


        sad ne znam koja mi je verzija drivera jer sam na poslu. ja sam ga updateovala na neku verziju koju mi je sam sistem ponudio prosto kliknuvsi na "update driver", ali sam ga juce vratila na staru verziju (da me pitas zasto... bio mi ruzan novi).

        force TV detection je na starom driveru bio neaktivan jer je "TV already detected" a na novom driveru je bio neki "television setup wizard" ali kad dodjem do "select the television signal format you are using" ne daje mi nikakav izbor

        a da, windows xp

      10. #141
        Member Avatar korisnika zlaja87
        Na forumu od
        Mar 2007
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        328
      11. Moja mašina
        • CPU: I7 4790
        • MoBo: GA-Z87N-WIFI rev.2
        • RAM: HyperX Savage 16GB 2400MHz
        • VGA: GTX 960
        • MON: Dell U2414H x 2
        • HDD: M100 256GB
        • OPT: LiteON 124B
        • Case: BitFenix Prodigy RED
        • OS: Windows 7 x64 SP1
        • LAP: HP EliteBook 2540p
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: NETGEAR WNDR4300
      12. ah oke, to je HDTV out, samo sto sam ja obicno vidjao ovakve


        pa mi nije palo na pamet... Ja sa ovim kablovima preko plavog imam sliku na TV-u, mozes i to da probas ako imas cinc-cinc kabl. Probaj ovo da uradis

        http://img370.imageshack.us/img370/4937/tvdetect.png
        Menjao zlaja87 : 31.07.2009. u 15:26

      13. #142
        Newcomers
        Na forumu od
        Jul 2009
        Poruka
        6
        ej, hvala ti puno na trudu!

        ja sam u medjuvremenu zvala lika od koga sam pre 2-3 godine i kupila kompjuter i on mi je rekao da mu to zvuci kao da je nesto softverski. sutra ce preko neta pokusati da mi procacka po driveru, pa cemo dalje videti sta cemo.

        sta sam i izigravala sama svog majstora kad nisam majstor da me neko pita.

      14. #143
        Member Avatar korisnika nikolaf7
        Na forumu od
        Nov 2005
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        1.710
      15. Moja mašina
        • CPU: i5 4460+ LC CC120
        • MoBo: Gigabyte B85M-D2V
        • RAM: 16gb Kingston HyperX Fury
        • VGA: Asus 1060 gtx
        • MON: Dell S2340L
        • HDD: Samsung EVO 500gb, Toshiba 2TB + WD 640gb
        • OPT: Samsung DVDRW
        • Case: BitFenix Shinobi+Chieftec GPS 600w
        • SND: Sony mini linija
        • OS: Win10
        • TV: Panasonic 42UX30E, LG 49UJ701V
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Bloody V8 mis, Z5
      16. Iscitao sam svih 10 strana i nista...na kartici imam dvi(zauzet), vga i hdmi izlaze a TV je crt, prima skart i one zuto-crveno-bijele(kompozitni?).

        Postoji li kakav kabal iz vga u nesto od toga?!?
        Tko leti, vrijedi...

      17. #144
        Member Avatar korisnika lepi kokan
        Na forumu od
        Oct 2007
        Poruka
        4.699
      18. Moja mašina
        • CPU: i5 2500k + LC cc-120 p/p
        • MoBo: GB z77
        • RAM: 10gb ddr3/1600
        • VGA: RX 570
        • MON: Benq 2411 (TN)
        • HDD: SM2263xt nvme + smsng F3
        • OPT: optiarc ad5260s
        • Case: LC 8650 Ozeanos + Revoltec Sixty1 + Inform Guard 600A Stby
        • SND: EMU20K1 / Altec 621 + Microlab B73 , M890 + Takstar HI 2050
        • OS: w10 ltsb
        • TV: LG 47LV4500 (IPS)
        • INET: DSL
        • Ostalo: canon mp270 и Лоџитек даљинaц што баца кроз зид :zgran:
      19. najkrace receno - ne .
        Аласка је срце Русије !

      20. #145
        Member
        Na forumu od
        Sep 2005
        Poruka
        1.287
      21. Moja mašina
        • CPU: Intel G4560
        • MoBo: Asus Strix H270F Gaming
        • RAM: Kingston HyperX 8G 2400 MHz
        • VGA: Intel HD Graphics
        • MON: Dell P2414H
        • HDD: Transcend 256GB 370S, 3x 3TB
        • Case: Fractal Design Define R5, Chieftec 600W
        • SND: Integrusa/Microlab Solo 7C
        • OS: Windows 10 Pro x64
        • TV: LG 47LA620S
        • INET: Bez interneta
      22. Nvidia kartica + monitor + lcd tv, kako da podesim kada pustim film na monitoru (KMPlayer) da dobijem full screen na LCD televizoru? Iritira me prevlacenje plejera
        Moze li to uopste? Znam da je u ranijim verzijama drajvera bilo... :/

      23. #146
        Member Avatar korisnika valerian
        Na forumu od
        Oct 2005
        Lokacija
        Beograd-Srbija
        Poruka
        144
        nema sta d aprevlacis player...

        u nvidia control panelu podesis CLONE monitor. i izaberes primarni (tft) i sve sto ti se prikazuje na njemu identicno je i n LCD ekranu..

        podesis MAX rezoluciju i cepaj...

      24. #147
        Member
        Na forumu od
        Sep 2005
        Poruka
        1.287
      25. Moja mašina
        • CPU: Intel G4560
        • MoBo: Asus Strix H270F Gaming
        • RAM: Kingston HyperX 8G 2400 MHz
        • VGA: Intel HD Graphics
        • MON: Dell P2414H
        • HDD: Transcend 256GB 370S, 3x 3TB
        • Case: Fractal Design Define R5, Chieftec 600W
        • SND: Integrusa/Microlab Solo 7C
        • OS: Windows 10 Pro x64
        • TV: LG 47LA620S
        • INET: Bez interneta
      26. To bi bilo ok da su mi i TV i monitor istre rezolucije, zar ne?
        Ovako monitor je 1208*1024 a TV 1360*768, pa klon bas i ne izgleda lepo.

      27. #148
        Member Avatar korisnika syntax
        Na forumu od
        May 2004
        Lokacija
        Kula/Novi Sad
        Poruka
        156
      28. Moja mašina
        • CPU: Intel Pentium DualCore T2390 @ 1.86GHz
        • MoBo: Dell Inc. 0U990C
        • RAM: 4.0GB Dual-Channel DDR2
        • VGA: Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100
        • HDD: 120GB Western Digital
        • OPT: PBDS DVD+-RW DS-8W1P ATA Device
        • OS: Windows 7 Ultimate 64-bit
        • LAP: Dell Inspiron 1525
        • Ostalo: Speakers: Altec Lansing VS4121 Mouse Logitech M505
      29. Eh lepo sam pročitao celu temu u potrazi za još kojom idejom ali slabo sam nešto našao.

        Kod prijatelja sam pre par dana povezao komp i tv, sve uradio za minut, sve je radilo kao što treba da radi. Grafika je stara GeForce4 MX440 koja na sebi ima s-video out (4 pina). Kabl koji na jednom kraju ima s-video a na drugom činč, lepo nadovezao na duži kabl sa dva činča na krajevima, jedan povezao sa ovim prvim kablom a drugi u tv (koji inače ima tri ulaza sa strane, jedan za sliku i dva za zvuk (levi i desni kanal)).

        Problem: instaliran je sistem opet (XP SP3, ne znam koja verzija je bila prvobitno) i sad potpuno isti postupak povezivanja kao pre par dana NE daje željene rezultate!?!?! Clone opcija je dostupna jedino nakon force tv detekcije (koju pre reinstalacije sistema nisam morao da čekiram). TV prima neki signal ali to liči na sve sem na normalnu sliku. Može u nekim momentima da se naćora da to ipak jeste slika desktopa (u konkretnom slučaju) ali ne treba nam to, jel, već normalna slika.

        Instalirao sam poslednje drajvere za grafiku koja je ponuđena na sajtu, verzija 93.71. Pomislio sam da ona koči celo postupak (mada ne znam ni sam zašto bi), pa sam skinuo neku raniju verziju 8x.xx ne sećam se. Opet ista priča. Pokušali smo da nađemo drajvere za grafiku koji su stigli prilikom kupovine kompa (te prastare) ali bez uspeha.

        Bombardujte me sa raznoraznim idejama ako imate... Tri sata sam se danas mučio sa tim i na kraju ništa...
        .::out of space::.

      30. #149
        Member
        Na forumu od
        Apr 2008
        Lokacija
        Beograd; Vozdovac
        Poruka
        90
      31. Moja mašina
        • CPU: AMD Phenom Quad-Core 2.20 + Cooler Master Hyper Tx 2
        • MoBo: Gigabyte NV-MCP61
        • RAM: 2 x 2048 Kingston na 800 Mhz
        • VGA: ATI Radeon HD 4650
        • MON: LG TFT W2242S 22'' Wide
        • HDD: Hitachi 320gb
        • OPT: LG DVD-RW
        • Case: Blueberry CN-872BK
        • OS: Windows 7
        • INET: Modemska veza
        • Ostalo: Microlab M-800 2.1
      32. Kao sto neko gore lepo rece - ne! Spalicete graficku nakon nekog vremena.... Tv je uredjaj koji proizvodi dosta elektriciteta a s' obzirom da se ukljucuje u struju sa dvozilnim kablom taj elektricitet nema gde da ode osim preko vaseg kabla pravo u graficku. Ne znam koliko sam ih video spaljenih samo iz tog razloga.....

      33. #150
        Member Avatar korisnika Sass Drake
        Na forumu od
        Jun 2009
        Lokacija
        Hypnos Control Room
        Poruka
        1.052
      34. Moja mašina
        • CPU: i5-6600K @ 4.1-4.4GHz, CM Hyper 212 EVO
        • MoBo: Asus Z170-A
        • RAM: 16GiB DDR4 3200MHz 16-18-18-36 (2x Kingston HyperX Predator HX432C16PB3K2/16))
        • VGA: Gainward GeForce GTX 750 2GiB GDDR5 singleslot
        • MON: Dell P2414H
        • HDD: Samsung 850 EVO && WD2003FZEX-00Z4SA0 && Barracuda 7200.12 500418 ST3500418AS
        • OPT: LG SH-224DB
        • Case: CM Silencio 452 + Corsair VS550
        • SND: Integrisana Realtek ALC892
        • OS: Windows 10 Enterprise LTSC 2019 x64
        • LAP: Dell E6410 (i7-620M, 8GiB, NVS3100M, 320GB Win2016 x64)
        • INET: DSL
        • Ostalo: Samsung SM-G388F Galaxy Xcover 3 (Android v5.1.1)
      35. KOd mene sve radi kako treba. MX440, XP SP3 i FW 93.71. Pokušaj preko starog nV kontolnog panela.

      Strana 10 od 21 PrvaPrva ... 6789101112131420 ... PoslednjaPoslednja

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •