https://github.com/barrykn/big-sur-micropatcher
Ovde je sve objasnjeno sta na kojoj masini radi,a sta ne i imas i detaljno upustvo kako instalirati. Hard kor instaliranje kao sto sam radio ne mogu da objasnim rucno, a ovaj micropatcher radi to sve za tebe. Mada i dalje moras znati da koristis terminal, mada ne u velikoj meri.
izasao 11.1 apdejt.
proslo sve ok na mbp 2020 i hackintoshu.
it just doesn't work
Strasno, ista je situacija i sa poslednjim Macbook-om Pro 16" (i to najjaci i9, 32GB rama). Laguje, pad FPS-a, notification center/widget-i daleko losiji nego na Catalini. Mrzi me da se vracam, ali poprilicno je lose, valjda ce neki update malo ovo srediti. Sve neke glupe poteze prave, izbacili Dashboard ranije, ubacili polu-upotrebljive widget-e, ali lag je nedopustiv, mogu misliti kako je na sporijim modelima.
Najgore kada izbace nesto sto sam navikao da koristim.
Menjao Nenad22 : 08.01.2021. u 18:05
Truths to You Are Lies to Me
kod mene nema nikakvog laga. radi big sur najnormalnije. mbp 2020 najjaci model.
ono sto mi i dalje smeta je uzasni notification center. toliko je uzasan i nepregledan da razmisljam da ga potpuno ugasim i blokiram i trazim neko drugo resenje ili uopste ne koristim vise to.
nije mi jasno izbacivanje novog sistema sa promenama svake godine, kao da to rade po svaku cenu.
it just doesn't work
Sigurno imas bar mali lag u notification centru, kada vertikalno skrolujes, gledao sam na vise mac-ova, svuda je isto ili kad dodajes widget-e. Stocks aplikacija takodje pocne da laguje posle duzeg koriscenja.
Menjao Nenad22 : 08.01.2021. u 18:30
Truths to You Are Lies to Me
obraticu paznju na to, iskreno do sada nisam primetio jer mi je n. center sada bukvalno neupotrebljiv jer nema podrsku za neke 3rd party programcice koje sam koristio.
it just doesn't work
Bookmarks