Ako dobro tumacim info sa Appleovog sajta, ukoliko neko ima Apple Care i osteti ekran zamena ekrana ce ga kostati 29usd a za sva ostala ostecenja placa se popravka/zamena 99usd? Kako to funkcionise kod nas, jel resavaju u kratkom roku?
Ako dobro tumacim info sa Appleovog sajta, ukoliko neko ima Apple Care i osteti ekran zamena ekrana ce ga kostati 29usd a za sva ostala ostecenja placa se popravka/zamena 99usd? Kako to funkcionise kod nas, jel resavaju u kratkom roku?
Menjao joka100 : 19.01.2021. u 13:04
Jel moram da aktiviram Apple Care+ da bih imao pravo na zamenu u slucaju da se razbije telefon ili moze i obican Apple Care? Planiram da uzmem mini kroz mesec, dva i stvarno mi je greota da ga nosim sa maskom. Jel neko isprobao kako Apple Care funkcionise kod nas u praksi?
Moraš da imaš plus. Običan AC pokriva kvarove ne i incidente.
Where else can you go?
Ja mislim i da nema obican ac samo ac+. Nisam siguran ali mislim da vise nema toga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo da prenesem pozitivne utiske vezane za trajanje baterije na 12 mini. Od 8:30 do 23:30,oko 6 i po sati ukljucenog ekrana i nekih 5-6 % preostale baterije. Za ovakav telefon ovo je vrhunski. Jedino sto bih voleo je malo “jaci” zvuk,imao sam XR pre njega i zvuk je bio na njemu malo masivniji. Nije sad neka velika razlika,ali se oseti.
Evo iskustva sa obične 12-tice:
Danas je sreda i ostalo još ovoliko:
E sad istine radi kameru nisam juče nešto koristio, sve ostalo pomalo od svega.
Sve u svemu baterija top. Samo⌚️baterija koja je slabija sa watchOS 7.2
Jeste watchos baterija nakon 7 je blagi ocaj. Nije ni prije bila top, ali se osjeti razlika. Makar ja osjetim.
Kao sto ti je @[email protected] napisao a @njikolaj slikovito docaraoOvaj dodatak je u slucaju gubljenja ili kradje telefona ali kod nas ne vazi ta opcoja.
Bookmarks