Kasno, zakljucan je. A ranije nisam ni obracao paznju na to.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Samo dodatni info, nije potrebno da znate icloud nalog uredjaja da bi se skidale aplikacije. Mozete se ulogovati sa drugim nalogom na app store i skidati aplikacije. Ja imam oko 80 ipadova koji funkcionisu na ovaj nacin obzirom da nemam mogucnost MDM solucije na uredjajima...
Deluje mi da he to ova situacija. Uredjaj je imao asocoran icloud nalog, a dodao je svoj licni na app store.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mdm nije isto sto i icloud
A sto se tice zato sam ga i pitao cije ime je bilo u settings-u jer nemoguce da je pera peric a da na ipadu pise zivorad poppvic...
Naravno da znam da nije isto. Nisam ni rekao to. Kazem da zbog nemogucnosti koriscenja mdm solucije moram da korisnicima sugerisem da naprave svog usera za app store i skidanje aplikacija. To sam napomenuo jer je neko gore rekao da ne moze da skida aplikacije...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam takodje cudan problem sa Ipad Air starim cca 3godine koji je bio na mom nalogu, takodje na mom Icloudu i pre par nedelja kada sam krenuo da ga otkljucam pogresim jednom/dva puta pass za otkljucavanje i desi se da prvi put do sada zabaguje i da se resetuje , nakon toga krece setup iz pocetka gde se bira jezik i zemlja itd ...I zakuca na aktivaciji. Posle kacenja na nekoliko windows racunara nije hteo do kraja da uradi update novog software i restore ali je na Macu odradio sve kako treba i na kraju i dalje zapne na aktivaciji i nece dalje.
Da li iko ima prestavu u cemu moze da bude problem i neki predlog za resenje?
Hvala!
Odradjen i restore i kada ga zavrsi itunes na macu javi da ne moze da se aktivira .
Moze preko serijskog broja da se proveri da li ima aktivan icloud. Pusti mi u poruci
Послато са Redmi 8 уз помоћ Тапатока
Nije do iclouda tu je hw kvar da nije cellular?
Nije celular , wifi verzija.
Milos9595 hvala , saljem.
Bookmarks