»RSS Benchmark sajt

      Prikazani rezultati od 1 do 5 od ukupno 5

      Tema: Bridge mode

      1. #1
        Member
        Na forumu od
        Dec 2007
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        1.497

        Bridge mode

        Ljudi, moze li savet ili link ka nekom najjednostavijem mogucem i jos uvek aktuelnom resenju za prebacivanje telekom adsl rutera zte 168n u bridge mode? Treba mi bridge da ga dalje nakacim na archer c60

      2. #2
        Member Avatar korisnika Apple
        Na forumu od
        Jul 2009
        Lokacija
        NS Salajka
        Poruka
        5.022
      3. Moja mašina
        • CPU: INTEL i7-4790K 4.0GHz 8MB EK-KIT H3O - Supreme HF 360 4.8Ghz 1.27v
        • MoBo: MSI Z87 MPOWER MAX AC
        • RAM: CORSAIR 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 Vengeance CML8GX3M2A1600C9
        • VGA: GIGABYTE Radeon HD 7970 3GB GDDR5 GV-R797OC-3GD WATERCOOLED
        • MON: ASUS VG248QE
        • HDD: CRUCIAL 256GB SSD SATA600 CT256MX100SSD1 HITACHI Deskstar 1TB 32MB 7k SATA600 HDS721010DLE630
        • OPT: LG DWD RW
        • Case: COOLER MASTER HAF X;SEASONIC SS-1000XP
        • SND: Integrisana
        • OS: Windows 8.1 Professional x64 Legal
        • LAP: TOSHIBA Satellite A300-1EC Intel-Core2 Duo T9300 4096MB 500GB DVDRW 15.4'' VXGA Win 8.1
        • TV: ASUS VG248QE
        • INET: DSL
      4. Da li imas PPOE podatke?
        Apple iPhone X 64gb simfree iOS 13.3.1

      5. #3
        Member
        Na forumu od
        Dec 2007
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        1.497
        To mogu da izvucem.
        Cak sam delimicno i stavio bridge u hsi i hsi ad, ali ne radi nesto

      6. #4
        Member
        Na forumu od
        Dec 2007
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        1.497
        Ljudi, molim za pomoc.
        Muku mucim oko neta.
        Preseljen mi je ruter na sprat ispod mene, tj 2.
        Lose hvatam signal i uzmem TP Link Archer C60.
        Ganjao sam se sa Telekomom i juce me njihov inzenjer zove i kaze ne treba mi bridge.
        Samo da ugasim wifi na ZTE-u i sa njega ethernetom povezem na TP Link.
        Eventualno da TP link prebacim u Access point. Probao sam i to prema nekom guideu, gde ispada da se samo ugasi dhcp.

        Nisam resio problem, net ne radi kako treba. Mozda nesto nije podeseno kako treba!?
        Ocajan sam, majke mi.

      7. #5
        Member Avatar korisnika Apple
        Na forumu od
        Jul 2009
        Lokacija
        NS Salajka
        Poruka
        5.022
      8. Moja mašina
        • CPU: INTEL i7-4790K 4.0GHz 8MB EK-KIT H3O - Supreme HF 360 4.8Ghz 1.27v
        • MoBo: MSI Z87 MPOWER MAX AC
        • RAM: CORSAIR 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 Vengeance CML8GX3M2A1600C9
        • VGA: GIGABYTE Radeon HD 7970 3GB GDDR5 GV-R797OC-3GD WATERCOOLED
        • MON: ASUS VG248QE
        • HDD: CRUCIAL 256GB SSD SATA600 CT256MX100SSD1 HITACHI Deskstar 1TB 32MB 7k SATA600 HDS721010DLE630
        • OPT: LG DWD RW
        • Case: COOLER MASTER HAF X;SEASONIC SS-1000XP
        • SND: Integrisana
        • OS: Windows 8.1 Professional x64 Legal
        • LAP: TOSHIBA Satellite A300-1EC Intel-Core2 Duo T9300 4096MB 500GB DVDRW 15.4'' VXGA Win 8.1
        • TV: ASUS VG248QE
        • INET: DSL
      9. Apple iPhone X 64gb simfree iOS 13.3.1

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •