Ako mu je ideja da MP3, (pa čak i FLAC) reže na diskove i tako sluša, zaglavio je na početku prvog kvartala 21. veka.
Dakle, ostao je u prošlosti.![]()
Ako mu je ideja da MP3, (pa čak i FLAC) reže na diskove i tako sluša, zaglavio je na početku prvog kvartala 21. veka.
Dakle, ostao je u prošlosti.![]()
Nije mu to idejada reze mp3 na CD, prvobitna ideja mu je bila CD ali se pitao da li je potreban pored Flac fajlova. Nekako smo dosli do zakljucka da mu nije potreban CD player, vec neki receiver sa integrisanim pojacalom. Medjutim njemu se nije svideo kvalitet zvuka pa se odlucio za pojacalo i cd player.
Kaze da sad kad dolazim mogu kao poklon iz Francuske uvek da mu donesem neki CD. Ja kazem da vu mu donesivati CDove Francuskih muzicara.![]()
Denon će ipak služiti za sakupljanje prašine očigledno ...
Kao i marantz, kad prodje ushicenost, nece se ni palit sve do rodjendana , kad dodje drustvo![]()
Još jedan primer kada se za nešto pita, pa se uradi sasvim suprotno.....
Njemu bi završio posao ovakav Denonov mini sistem
https://www.denon.co.uk/uk/product/c...stem/rcdm41dab
Lagano, čak i sa pripadajućim zvučnicima.
Ja sam pitao da li je potreban cd player , i tako se odvila diskusija i šta uzeti. On je hteo pojačalo i cd player da izgledaju klasično.
I ovaj sa linka gore denon lepo izgleda.
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
Menjao slavisaj : 09.11.2019. u 17:02
nedavno sam gledao neki klip gde steve guttenberg preporučuje neki denon cd plejer, neki baš kao ovaj što je čovek kupio..kao jedan od ključnih razloga za kupovinu plejera naveo je mogućnost da po second hand radnjama kupiš diskove po dolar komad...eh, rekoh, jeste da imam 2 cd plejera, ali voleo bih da mogu i u srbiji da kupujem diskove za dolar, možda u americi to ima smisla jer su mogućnosti za nalaženje jeftinih cd-ova daleko veće...ne znam kako je u francuskoj, ali ako po nekim tamošnjim berzama ploča, pijacama, ili radnjama mogu da se nađu jeftini diskovi onda relativno brzo može da se napravi solidna kolekcija...
Moze da se nadju jeftini diskovi nisu bas za dolar, ali jeftini su i originalni. Postoje ti marketi jednom nedeljno nesto kao stareska pijaca. Pa se svasta moze dobro naci za malo para.
Nemacka je zlatni rudnik za orignalne cd, dvd, ploce, mini disc, vhs... sa saku evra kupis po pijacama koje su popularne i skoro u svakom mestu ih imas...
...A3...
“Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth.” - Marcus Aurelius, Meditations
Bilo je danas na audio berzi, na Dorcol Platzu cd-ova koliko hocete za bagatelu.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
I cemu...?
Evo ja imam kolekciju od 450cd, i oko 350 audio kaseta.
ne sluzi nicemu osim sto je hvatalo prasinu, sreca pa sam ploce na vreme rasprodao.
Ova kolekcija je preseljena u podrum
Imam 2 decka, 1 CD player i tehniksov cd changer i jos jedno 3 DVD koji citaju i mp3 (philips, aiwa....nisu kinezi)...ja te stvarcice obozavam ali niti ih godinama koristim niti bi ih prodao nekom jer ne mogu ni neka pare da dobijem za njih, a sve je to skupo placano.
ne treba vam kompjuter za hifi ali vam ne trebaju ni stari nosioci zapisa.
Menjao bakara : 10.11.2019. u 19:04
Bookmarks