Prodavnica odakle sam uzeo ih nema više. Ostavio bi link u suprotnom :-) Slikaću sutra kako izgledaju...
Inače ćerka koja je skidala band preko noći je sad počela da ga nosi. Više joj ne smeta.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Svega ovog ne bi bilo da je Pera otisao pravo u policiju
Evo slike kako izgleda. Znači nije na lastis i slično već čičak traka. Udobnost u odnosu na originalne nemerljiva.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Svega ovog ne bi bilo da je Pera otisao pravo u policiju
Zna li neko šta je doneo novi apdejt? Čini mi se da mi ne radi PAI, dva dana stoji na nuli i ako sam odradila trening! Kako da ga pokrenem?
Neverovatno koliko Mi Fit apk na telefonu trosi bateriju.Ujutru u 7h mi je 100%,odem na posao, ne koristim telefon, cisto tapnem da vidim sta imam od poruka u toku posla, vrstim se kuci u 16h baterija na nekih 70% mozda i malo manje. Katastrofa! Imate li slicna iskustva sa vecom potrosnjom Mi Fit apk i kako podesiti apk da manje trosi bateriju. Uvek ukljucen BT.Zbog MI Fit apk, SOT mi je otisao na nekih 3 ipo sata na ciklusu baterije 100%-15%.Dok nisam poceo da koristim Mi Band 5 i MI Fit apk, SOT mi je bio 8 ipo-9h..Postoji li neko resenje?
Meni uopste ne trosi bateriju, nema je na listi potrosaca, 24/7 su mi ukljuceni BT i lokacija i povezan je sve vreme na Mi Band 5.
Ivane jel si nesto posebno podesavao, iskljucivao/ukljucivao? Mozda sam ja nesto pogresno podesio.. Evo sad mi je baterija na 43%,jutros u 7h skinut sa punjaca sa 100%,uopste nije forsiran rad na telefonu, niti se igraju igre.. Gleda se malo YT ali ne kao ranije..
Mi Fit ima sve permisije osim slanja MMS-a i snimanja zvuka, Autostart ukljucen i iskljucene restrikcije za bateriju. Osim toga nista.
Ne znam onda sta se desava kod mene, mozda uradim dirty flash, mozda pomogne.
Bookmarks