»RSS Benchmark sajt

      Prikazani rezultati od 1 do 2 od ukupno 2

      Tema: Cudan problem sa internetom

      1. #1
        Member Avatar korisnika ksLazy
        Na forumu od
        Jul 2012
        Poruka
        791
      2. Moja mašina
        • CPU: Intel i5 3570K
        • MoBo: Asus P8Z77-V LX
        • RAM: 2x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz
        • VGA: Inno3D GTX 1070 TWIN X2
        • MON: Dell UltraSharp U2312HM
        • HDD: Kingston HyperX 3K 120GB + Seagate Barracuda 1TB
        • OPT: Sony Optiarc AD-5260S
        • Case: Cooltek Timaios + Cooler Master V700
        • SND: SB Audigy 2 ZS
        • OS: Windows 10 PRO x64
        • INET: Kablovska
      3. Cudan problem sa internetom

        Veoma cudan problem sa gremlinima, SBB-ov internet je u pitanju.

        Naime, svakodnevno otprilike po 2-3 puta, na otprilike pola sata - sat, vise od 50% web stranica nece da otvori. Google, facebook, youtube, etc. ne rade, a radi npr. flashscore. U potkrovlju imam SBB-ov ruter, pa u sobi TP-Link. Rekoh dotrajao sobni, odem kupim drugi, isti problem.
        Kada se to desi, ubodem kabli iz SBB-ovog rutera direktno u komp, sve radi. Vratim u TP-Link, nece. Promenim ruter (kupio Tendin), proradi, ali se opet eventualno desi isto. Resetujem ruter na fabricka, proradi, ali se opet eventualno desi isto.
        Firmware update-ovan na ruterima, isto.. Podesavanja sva okej, 100 puta gledao. Naravno, ni Wi-Fi sa sobnog rutera ne radi, a sa SBB-ovog radi.

        Problem traje vec vise od 30 dana, ako ne vise i od 60, pa rekoh da pitam da l' je slucajno neko imao takav problem i kako ga je eventualno resio?

      4. #2
        Member Avatar korisnika dzonihsv
        Na forumu od
        Nov 2007
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        3.780
      5. Moja mašina
        • CPU: Intel Core i7 2600@3.5GHz + LC-CC100
        • MoBo: Gigabyte GA-H77-D3H
        • RAM: 12GB DDR3@1333Mhz
        • VGA: Sapphire Nitro+ Radeon RX 570 8GD5
        • MON: ViewSonic VA2349S 23"
        • HDD: Gigabyte SSD 240GB + Hitachi 500GB + Hitachi 750GB + Samsung F3 1TB + Seagate 1TB
        • Case: LC Power 914b (LC6650GP3 V2.3 650W)
        • SND: Asus Xonar DS / Blueberry SW-M26
        • OS: Windows 10 x64
        • INET: Wifi
      6. Probaj da staviš Guglov dns (ili neki ekvivalent - Cloudfare npr) , čisto kao start rešavanja problema.

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •