pozdrav, ne znam kome da se obratim, pa valjda je ovde okej, hteo sam da nešto korigujem u potpisu, no nešto ne mogu da pronadjem link za edit?
Mallo pomoći? Tnx.
pozdrav, ne znam kome da se obratim, pa valjda je ovde okej, hteo sam da nešto korigujem u potpisu, no nešto ne mogu da pronadjem link za edit?
Mallo pomoći? Tnx.
Arhitekta / lukamladenovic.com
tnx!
Arhitekta / lukamladenovic.com
Pre promene potpisa si trebao da pogledaš pravila
Pošto se reklama plaća, očigledno nije dozvoljeno koristiti ime firme, link ka komercijalnim sajtovima, telefone i slično u potpisu, kao naziv svog pseudonima ili na neki drugi istaknuti način. Ako već želite da istaknete da ste zaposleni u nekoj firmi, ostavite slobodno link ka sajtu firme u svom profilu u polju Homepage. Ako ste se već registrovali ne znajući za ova pravila, kontaktirajte administratore i promenićete to zajedno sa njima.
Zbog toga sam ti obrisao potpis.
Uklonjen potpis
Zapravo,
nisam još uvek promenio potpis.
a registrovao sam se mnogo pre tih pravila, pogeldaj datum![]()
Pravila važe bez obzira kada si se ti registrovao.
Uklonjen potpis
kažem, obrisao si potpis koji sam imao nameru da promenim
![]()
Menjao Lucas : 03.06.2019. u 22:46
Ok, i gde je problem? Sad možeš da postaviš novi. Naravno u skladu sa pravilima.
Uklonjen potpis
Zašto misliš da ima problema, man?
#allisfine
Sad kada sam ti obrisao potpis koji nije bio u skladu sa pravilima, problema nema.
Postaviš drugi sve ok.
Dobio si odgovor na postavljeno pitanje, član pravila kakav potpis je ok i mislim da bi bilo to za ovu temu.
Uklonjen potpis
Dobar dan svima, isto pitanje: kako da promenim potpis? Videla sam sliku postavljenu od strane poolmaker-a, ali to kod mene ne postoji. Ili je to slika sa tapatalka ili moba. Na računaru nema te opcije. Može li pomoć za promenu potpisa preko računara? Hvala.
EDIT PORUKE:
Slučajno sam našla, kad sam htela da "se pretplatim" na ovu temu, izašao mi je meni sa opcijom promene potpisa. Ne znam kakom bih ponovo ušla u tu opciju ali eto "pretplatiću se" na nešto pa ću ući![]()
Menjao dushanna : 05.10.2019. u 14:46
--------------
... "What Android needs today is more personality, not more performance" ...
Bookmarks