Fedora i popOS! znam da rade out of the gate s P53 quadro drajverima, koji distro vozis?
Ja sam vozio popOS! kao 2ndary boot na X1E2 jedno 6 meseci, doduse se GeForce-om ali je novija serija, sta znam.
Fedora i popOS! znam da rade out of the gate s P53 quadro drajverima, koji distro vozis?
Ja sam vozio popOS! kao 2ndary boot na X1E2 jedno 6 meseci, doduse se GeForce-om ali je novija serija, sta znam.
300+1
Probao sam manjaro, a drugar na istom laptop ubuntu i nijedan ne radi.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Keep It Simple
Onda:
https://www.reddit.com/r/thinkpad/
i sa srecom.
Il da probate neki drugi distro.
300+1
Probacu, javim ako uspem nesto.
Keep It Simple
pozdrav drugari,
imam problem sa t430s - u sred koriscenja display se iskljucio i tastatura prestala da radi. OS se uredno bootuje i sve radi ok preko docka.
ono sto je cudno - lap je radio bez ikakvih problema i nagovestaja da nesto ne valja.
Pre mesec dana je bio na ciscenju u servisu, ali je sve radilo do sada.
Ima neko preporuka sta gledati/probati da ozivim ekran i tastaturu?
Thx, probacu!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam problem sa Thinkpadom (intel i7, proveriću koja je tačno oznaka)
Web kamera se za vreme zoom i google meet sastanaka ponaša jako čudno - secka, prekida, gasi se u crno - ima li neko ideju šta bi moglo da bude problem?
Probao sam da u chrome isključim hardversku akceleraciju - nije bilo rezultata.
Legalni Windows 10 je instaliran, relativno skoro updejtovan.
E ja sam imao taj problem 2-3 puta i uvek je bio posle update-a. Resavao sam tako sto obrisem kameru pa onstaliram ponovo u device manageru.
Keep It Simple
Operacija je epski fejlovala.
I pre poduhvata je lap prestao da radi preko docka.
Otvorio ga - i proradila tastatura odmah nakon reseata konektora.
Testirao sam ga tako rasklopljenog i ekran je proradio. Pomislio sam to je to - jesam majstor nema sta.
Sklopio ga i od tad je mrtav.
Tastatura svetli, ali ekran mrtav, lap ne baca sliku.
Isprobavao jos par puta. Sve rasklapo i nista.
Razmisljam u koji servis da ga nosim, ali s obzirom na simptome rekao bih da nesto zesce riknulo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kad ga vec otvaras skini i bateriju i cmos bateriju i onda ostavi tako,idi popij kafu,javi se simpatiji iz osnovne skole pa skopcaj i 3 puta isproveravaj dal' si sve kako treba povezao,pogotovo displej flet kabal i upali sa raskopcanom baterijom.raskacio bih sve drajvove i probao da butujem streleca sa usb-a pa polako jedno po jedno uz restarte kopcao ako butuje sa usb-a.
to sam i radio al udata je....ovaj, vadio bateriju naravno, izbacio sve HDD, MSATA drive, DVD, proveravao na svakom koraku dal se ista menja..muerto.
Bookmarks