U odnosu na prethodnu godinu, napredak je prisutan na svim poljima. No, postavlja se pitanje da li je to dovoljno i da li je dovoljno dobro? Konkurencija je nikad oštrija, i upravo u ovoj cenovnoj klasi je to ponajviše izraženo. Konkurencija je napredovala koracima od sedam milja. Prošlo je vreme kada smo Motorolu smatrali ubedljivo najboljim reprezentom odnosa uloženo-dobijeno među pristupačnim telefonima, a to vreme je bilo pre samo godinu dana.

Danas Moto G7 stiže po ceni od 29.999 dinara, odnosno oko 260 evra. Po svemu je bolji od prethodnika, ali je veoma upitno da li postoji neka varnica koja će razbuktati vatru i uzbuditi korisnika, budući da je ovo dobro zaokružen telefon, ali isto tako telefon koji se ne ističe nekom određenom karakteristikom više od nekih drugih uređaja. Postoje i brži telefoni, i sa boljim kamerama, i sa većim baterijama - no, da li zapravo G7 nudi više od svih njih?

Dizajn
Moto G7 stiže u prodajnom pakovanju na naš test. Već u startu je smeštena u silikonsku futrolu - odlično, briga manje za samog korisnika. Nema nekih velikih ...
Ceo tekst pročitajte na Benchmark sajtu