-
Ocekujem da ti vrate novac, da porave sigurno ne znaju, da zamenu za novu nemaju na stanju.
-
To je najgora varijanta. Ako mogu da daju novu u roku od mesec dana, ne isplati se uzimati novac
-
Sony je ozbiljna korporacija, a samim tim i SIE, tako da na stanju imaju nove konzole, ostavljene bas za ovakve slucajeve.
No, ostaje sumnja da digitalne nemaju, jer ih je i ovako bilo malo. Ali bih ja svakako pristao da doplatim za disk verziju...
-
Bedak *mjau**mjau**mjau*.
Valjda ce rese sto pre.
Sent from my Pixel 4a using Tapatalk
-
A u najgorem slučaju, mislim da uvoznik šalje slučaj Soniju, koji onda šalje konzolu ovamo na osnovu reklamacije.
Nemam nikakav izvor, samo pretpostavka čitajući nekoliko postova na redditu - u najgorem slučaju, mislim da ćeš čekati samo malo na konzolu.
-
Provereno znam da imaju na stanju konzola, bas zbog ovakvih slucajeva.
I ja tu vidim dve varijante:
1. Da utvrde kvar i otklone ga (sto mislim da nece moci)
2. Da utvrde kvar i naloze da se konzola zameni, sto povlaci druga dva scenarija:
2.1 Da mi daju novu digitalnu konzolu
2.2 Da nemaju digitalnu konzolu na stanju i da mi onda ponude povrat novca ili zamenu (uz doplatu) za disk verziju
Povrat bih prihvatio samo kao krajnju opciju i svim silama bih se borio da doplatim i uzmem disk, ako vec digitalnu nemaju. Cak bih pre rekao da ostave novac za novu konzolu, kad stigne kod njih, ma gde to bilo...
Tagovi ove teme
Dozvoljeni tagovi
- Ne možete pokrenuti nove teme
- Ne možete odgovoriti u temi
- Ne možete okačiti atačmente
- Ne možete izmeniti svoje poruke
-
Pravila Foruma
Bookmarks