Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, sada sam se razočarao u TVVIET. Ne mogu da gledam Bundesligu koju sam toliko čekao. Ne rade ni BT Sport 1, ni Sky Bundesliga 1 :(
Srećom da ide samo jedna utakmica i da je daju na Eurosport2 na kablovskoj.
 
Скај Бундеслига 1 ради, а имаш и јуроспорт исто раде

2258fb8665b1f2ba1714902e16df853b.jpg


Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока
2ea6a3b00ba82ae502c33922ab09467e.jpg
 
Poslednja izmena:
BT Sport 1 ne radi, ova dva ES i Sky rade.

A BT Sport i generalno ovako ima problema. Najbolje i najkonstantnije radi čini mi se dvojka?

Ima par kanala sa problemima. Recimo Docu Box isto ne radi često, onda ovi nemački filmski Skyjevi znaju da zezaju i Sky Sport F1 takođe zna da pravi probleme a i slika nije kao na ostalim sportskim kanalima.
 
Poslednja izmena:
Ne znam zašto, ali meni Sky Bundesliga 1 i dalje ne radi. Probao sam i na PCu (MyIPTV player), na Androidu (IPTV smarters), kao i direktno na TVVIET sajtu.
 
Sta jos valja od ovih kineza sa alija? Istekla mi king lista, a prodavnice više nema... Mogu da uzmem jos jednu gotit, ali nisam bas zadovoljan kako radi, king mi je bio bolji.
Neka preporuka?

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
 
Pozdrav, probao sam bezbroj lista i nase sa facebook-a i kineske sa alija, imao gotit 3 meseca, nova iptv na dva meseca i jos jednu na mesec dana. Gotit razocarao iako ima gomilu kanala, ali uvek kad ti treba nesto mora da steka, da slika bude grozna(obicno Nova S), Nova iptv je bila solidna ali vuce vise net nego sto bi trebalo pa samim tim sam imao problema da gledam na dva uredjaja u isto vreme. Uzeo da probam sad TVVIET i moram da kazem da sam odusevljen. Slika perfektna, bez kocenja na tri uredjaja u isto vreme, tako da nemam vise dilemu da li da uzmem tvviet ili ne. Jeste cena malo veca, ali za te pare se dobija izvrsna lista.
 
Tvviet negledljiv jedno sat sat i po, već. Možda i duže nego nisam bio ceo dan kući pa nisam ni gledao ništa. Mora da imaju neki gadan problem trenutno. Prvi put od kad sam ih uzeo da baš ovako zeza.
 
Zna li neko zašto mi pojedini kanali trzaju? A ako istu tu listu koristim na drugom boxu, trzanja nema. Naravno, ne koristim ih istovremeno.
 
Odgovor ti se sam nameće, prvi box je u problemu. Restartuj ga čupanjem napajanja, probaj drugi plejer, fabricki reset, ili probaj s drugim ispravljačem. Peto nema.
E da, ako je na WiFi, sigurno si probao preko kabla.

Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Imam problem sa Stbemu i Mi box S koji koristim uz forumske kodove, svako malo dolazi do prekida i posle par sekundi nastavlja se tamo gde je prekinuto, iako je program uzivo, cesto se i ton utisa, sta bi moglo da bude problem, da li se mi box pregreje, da li je do interneta, koristim wifi 100/20, da li do samog servera i stbemu?
 
Do servera je verovatno. Mana STB Emu na Mi Box je što ne rade oni dodatni dugmići dole uz Mi daljinski što otežava navigaciju i korišćenje. Međutim za tu cenu :D teško je tražiti zamerke.
 
ovo mi deluje ko da gazda gleda u isto vreme pa da mu rekonektuje listu posto je moguce da ti i zbog toga prekida cisto da znas.
Pozdrav
 
Ja sam imao problem na boxu (Tanix TX5 Pro) sa prekidanjem kanala posle nekih pola sata gledanja otprilike. Nasao sam na internetu neki lik sto je odradio nesto da poveca kes memoriju na Kodiju, ona je valjda limitirana, a on je naravio cini mi se xml fajl koji tu restrikciju skida. Posle toga kanali mi ne prekidaju i radi preko cele noci. Neki put i zaspim tv se ugasi box ne i kad ustanem program jos radi :D
 
Ista pesma i kod mene. Mi Box i Stbemu. Dolazi do prekida a i seckanja tj trzanja kanala.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
 
Ako nemate placenu listu, onda jos neko gleda

Sent from my MIX 2 using Tapatalk
 
Jedno od mogucih resenja za seckanje lista na STBemu je povecanje buffer-a. Ucita se lista zatim na Settings->Advanced settings-> buffer size staviti na maximum (15)
 
Jedno od mogucih resenja za seckanje lista na STBemu je povecanje buffer-a. Ucita se lista zatim na Settings->Advanced settings-> buffer size staviti na maximum (15)
Hvala na sugestiji, međutim, nije mi baš pomoglo. :(

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
 
a sto ne kupite listu za 200 dinara mesecno majkumu
 
Jel postoji neki način da iz Balkan Green Kodi builda izvučem podatke o IPTV listi?
Naime na Xboxu postoji ograničenje Stalker klijenta gde je dozvoljeno samo 5 portala, i vremenom je prestao da radi portal gde sam gledao Nova S u 1080p, međutim na kompjuteru Kodi pušta i portale 5-8, a tu postoji lista sa Nova S u 1080p, ali kada pogledam podatke o listi stoje samo zvezdice, kao da je sakriveno.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Ja sam skinuo na PC aplikaciju koja se zove Tantrum IPTV editor. Tu ubacim listu i onda je modifikujem kako ja zelim. Meni je do sada radilo. Takodje mozes da pravis tvoju listu od nekoliko razlicitih jer kad ubacis m3u listu on ti pokaze kanale i pored kanala ima njihov url. Prekopiras urlove od zeljenih kanala negde, krenes da pravis tvoju novu listu i ubacis url tih kanala. Prosto je i radi, bar meni. Mada ja nisam kombinovao tako jer imam samo jednog provajdera.
 
Poslednja izmena:
Ma meni je samo potrebno da nekako izvučem adresu servera i mac adresu, kako bih je ručno uneo u LiveTV Build na Xboxu.
Fora je u tome što je lista koju sam gledao prestala da radi, a postoji identična lista kanala, koja zapravo radi, ali je ja ne vidim na Xboxu, već je vidljiva samo kada se koristi neki njihov to je lako pvr, koji nije dostupan na Xboxu, tamo se mora koristiti Stalker, koji prikazuje samo 5 portala.

Ali probaću sa tim.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Aaa to. Citao sam utiske i o njima, bilo bolje dok valjda nije bila neka italijanska racija, ili tako nesto. Mada s obzirom da je toliko bas jeftino valjda i ne mozes ocekivati kvalitetniju uslugu.

Probao sam sinoc jos jednu listu (uzeo test), bitrate na vecini kanala uglavnom 3x slabiji nego kod tvviet. Tvviet ce izgleda podici bitrate na svojim kanalima uskoro, nadam se da nece i cene podici zbog toga :d
 
Milion puta smo rekli da te jeftine liste ne mogu da pridju Tvvietu po kvalitetu. Dobre su za telefon, tablet ili pc/laptop. I na 32' televizorima prolaze. Na ovim vecim je razlika bas primetna. Opet ako hoces povremeno da ih koristis itekako se isplate. Ja ih koristim za Arenu posto sam korisnik Sbb-a.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno