Alpha 3 i 4 sam probao ali osetno manji hash daju. Na v2 daje 10ak sola na 470 4GB samsung. Stabilno je kopalo dok nisu popucali svi majneri u identično vreme nakon 10ak sati kopanja. Nisam znao, jel bminer za windows? Njega nisam probao.
No nebitno, i onako izgleda ode isplativost dođavola.
Zar poenta nije da se nakupi sto vise tih coina pa da se ceka bull ako nekad dodje?Zar se tako nije radilo ranije sa ETH, ZEC... LTC... i mnogim drugim? Pitam samo....
To sto je Nicehash dodao Beam, sto znaci da. ce. ostati mrvice samo i da ode. cena u bunar?
Znači da će skočiti diff, a nadamo se da će cena da isprati![]()
Šta, ovde ide potpis?!
A sto mislis da ce neko hteti da ti objasnjava jedno 1000 strana znanja na forumu, mehanizam kako funkcionise Nicehash, sta ce se desiti kad zajase i kako ce se to odraziti na cenu kad neko tako veliki krene svaki dan da dumpuje ogromnu kolicinu novcica, ako ne zelis da citas, sve je ovde prepricano i sve se ovde ponavlja od 2013. godine ne verujem da ce neko ispostovati tvoju lenjost i objasnjavati ...
Menjao Bojan.zex : 30.01.2019. u 18:06
izmenicu ti zivot , izgorecu ti SONY kiselinom !!!!!
A taman sam se ponadao da ce ovo da potraje......
'el smo to ustali na levu nogu?
Nekada je cutanje zlato...
outlaw hvala za info. *mjau**mjau**mjau*a, po meni ne mora sad da. isprayi, nek isprati u sledecem ciklusu, do tada stekne zurimo nigde... samo da ispostuje na kraju!
Bojan. zex.. druze, dobio sam poruka u inbox od osoba tek registrovanih vezano za majner, coin... kako ovo, kako ono... mozes li mi pomoci. Zamisli, ni kednu osobu nisam ignorisao, nikoga nisam uskratio za odgovor niti pomenuo forum i cuvenu recenicu "citaj"... Nike mi tesko, kad imam vremena, obicno ga jako malo imam![]()
Menjao CaptainCrash : 30.01.2019. u 19:18
Ponadaliste se ..kad ono mosaLepo reko ja da ne otvarate dzabe temu za nesto sto ce se majnuje nedelju dana
![]()
Pa meni opet manje trosi ovaj algo nego eth. Tako da dok god je u plusu u odnosu eth dobro je
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Bookmarks